Hyppää pääsisältöön

Ketä fiittaajaa odotat eniten Jare ja VilleGallen synttärikeikalle? Äänestä!

Suuri osa Suomen eturivin artisteista on tehnyt musiikkia JVG:n kanssa.

JVG Hartwall Arenalla. // Kuva: YleX / Katariina Salmi

JVG:n Jare ja VilleGalle juhlivat kolmekymppisiään Helsingin Hartwall Arenalla 30. syyskuuta faniensa kanssa. Räppärit Jare ja VilleGalle ovat syntyneet samalla viikolla Helsingin Kätilöopistolla lokakuussa vuonna 1987.

Juhlakeikalle odotetaan myös paljon fiittajia, sillä rap-duo on tehnyt uransa aikana yhteistyötä todella monien artistien kanssa. Myös tuoreimmalla Popkorni-yllätyslevyllä, jolla fiittaavat Reino Nordin, Tippa-T, Vesala, Märkä-Simo, Bizi, Ibe, Deezydavid ja Pete Parkkonen. Levyllä kuullaan myös Teemu Brunilaa, vaikka häntä ei ole tälläkään kertaa kreditoitu. Olisi todella kiinnostavaa, jos Teemu Brunila tulisi juhlan kunniaksi lavalle.

JVG Hartwall Arenalla. // Kuva: YleX / Katariina Salmi

Aiemmin JVG:n levyillä ovat fiitanneet muun muassa Evelina, Anna Abreu, Mikael Gabriel, Kasmir, Karri Koira, Sanni, Jippu, Heikki Kuula, Sini Sabotage, Raappana, Freeman, Superjanne, Timo Pieni Huijaus, Nopsajalka, Pyhimys, Ellinoora, Elias Gould, Gracias, Paperi T, Juno, Stepa, Särre, Gasellit ja **Kube.

JVG Hartwall Arenalla. // Kuva: YleX / Katariina Salmi

Lisäksi keikalla voisivat vierailla esimerkiksi Cheek ja Sanni Flexaa-biisissä, Antti Tuisku Keinutaan-kappaleessa ja PastoriPike Bulifleim-biisissä, koska VilleGalle fiittaa niissä. Myös Avionin Prinssin Vierivä kivi -kappale voisi olla mahdollinen, koska siinä puolestaan fiittaa Jare.

JVG-äänestys