Hyppää pääsisältöön

Stressasitko sinä lukiossa? Oletko valmis jakamaan kokemuksesi?

Kuvituskuva, jossa kehotetaan hakemaan tuutoriksi stressaantuneille abeille.
Kuvituskuva, jossa kehotetaan hakemaan tuutoriksi stressaantuneille abeille. Abitreenit

Oletko myös lukiosta vastikään valmistunut, tai nyt syksyllä valmistuva nuori, joka olisi valmis jakamaan kokemuksiaan pienryhmässä?

Hae tuutoriksi valmennusryhmään, jossa käsitellään stressiä, opiskelutapoja ja mielenhallintaa. Tehtäväsi on olla avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä.

Lukiolaisten stressi ja koulu-uupumus ovat kasvussa. Me Abitreeneissä haluamme paneutua tähän ongelmaan ja nostaa aihetta laajempaan keskusteluun. Lanseeraamme 12.10. kampanjan nimeltä Paineessa, joka antaa lukiolaisille tietoa, työkaluja ja helpotusta stressiin. Yhteistyökumppanimme Mielenterveyden keskusliitto järjestää lukiolaisille valmennusryhmän, jossa käydään läpi arjessa jaksamista ja etsitään omia voimavaran lähteitä.

Haemme mukaan niin sanottua kokemushenkilöä, tuutoria, joka on selvinnyt kirjoituksista, mutta jolla on vielä vahvasti mielessä omat yo-koe-paineet ja stressitasot. Tämän henkilön keskeinen rooli valmennusryhmässä on jakaa kokemuksiaan, olla läsnä ja kuunnella. Toivomme, että olet empaattinen ja ulospäinsuuntautunut. Kirjoitusten arvosanoilla ei ole merkitystä. Tehtävään valittu saa pienen korvauksen.

Haku tehtävään on päättynyt!

Abitreenien rekisteriseloste