Hyppää pääsisältöön

Mitä kuuluu toisenlaisten frendien arkeen ja rakkauselämään? Katso uudet klipit ja kaikki neljä kautta Areenassa

Ystävykset Kata (vas.) ja Sanna Akropoliin kukkulalla.
Kata ja Sanna Akropoliin kukkulalla. Ystävykset Kata (vas.) ja Sanna Akropoliin kukkulalla. Kuva: A Shine Group Company Toisenlaiset frendit

Suosikkisarja Toisenlaiset frendit on palannut Areenaan. Katsottavana on seitsemän uutta klippiä, joissa tutut naapurit Sanna, Sonja, Kata, Mikko ja Timo kertovat, mitä heille on tapahtunut sitten sarjan viimeisen kauden. Myös sarjan kaikki neljä kautta on nyt katsottavissa.

Vuoden 2014 jälkeen on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista, mutta kaksi asiaa on kestänyt: ystävyys ja yhteiset hetket. Perinteitä kunnioittaen frendiporukka kokoontuukin tv:n ääreen ja muistelee, mitä edellisten kausien aikana tuli tehdyksi. Muistot palaavat lämpiminä etenkin Timon mieleen.

Viime kesänä frendien talossa juhlistettiin pyöreitä vuosia. Politiikkaa aktiivisesti seuraava klassisen musiikin ystävä Mikko täytti tuolloin 70 vuotta. Merkkipäivää vietettiinkin juhlavasti tenori Mika Nisulan ja pianisti Jouni Someron säestyksellä. Päivän huipensi yllättävä, korkea-arvoinen kirjetervehdys.

Kuulimme, että vanhat jaksomme tulevat Yle Areenaan. Se jos mikä oli hyvä syy istahtaa sohvalle muistelemaan menneitä.― Timo, sarjan kertoja, yksi frendeistä

Moni varmaankin muistaa, että neljännen kauden päätteeksi Sanna auttoi Kataa kirjoittamaan seuranhakuilmoituksen lehteen. Onko Kata enää sinkku, ja mitä kuuluu Timon ja Sannan rakkauselämään?

Toisenlaisten frendien tuotantokaudet julkaistiin vuosina 2010–2014. Niihin mahtuu monia hienoja hetkiä, kuten Mikon "valtiovierailu" Mäntyniemessä muiden kärsiessä vilua ja nälkää pihatalkoissa, naisten Rodoksen-reissu hissiepisodeineen sekä vierailu Korvatunturilla.

Kaikki sarjan neljä kautta sekä seitsemän uutta klippiä ovat katsottavissa Yle Areenassa vuoden 2020 syksyyn asti.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua