Hyppää pääsisältöön

Windsorit – rempseä brittiparodiasarja kuninkaallisesta perheestä

Rempseä brittiparodiasarja kertoo maailman kuulusimmasta kuningashuoneesta ja sen perheenjäsenten kuvitteellisesta elämästä.
Edward (Matthew Cottle), Andrew (Tim Wallers), Fergie (Katy Wix), Pippa (Morgana Robinson), Harry (Richard Goulding), Charles (Harry Enfield), Camilla (Haydn Gwynne), Wills (Hugh Skinner), Kate (Louise Ford), Beatrice (Ellie White) Eugenie (Celeste Dring) Rempseä brittiparodiasarja kertoo maailman kuulusimmasta kuningashuoneesta ja sen perheenjäsenten kuvitteellisesta elämästä. yle tv1

TV1 lauantaisin 7.10. - 11.11.2017 klo 18.15 - 18.40 (1. tuotantokausi)
TV1 lauantaisin 18.11. - 23.12.2017 klo 18.15 - 18.40, erikoispitkä joulujakso 18.11. klo 17.10 - 18.00 (2. tuotantokausi), uusinnat perjantaisin 00.30
Katsottavissa Yle Areenassa

Windsorit (12) on uusi reipasotteinen brittiläinen parodiasarja, joka kertoo maailman kuuluisimmasta kuningashuoneesta ja sen perheenjäsenten kuvitteellisesta elämästä ja rakkaudesta. Ykkönen esittää sarjan kaksi tuotantokautta.

Hyvikset ja pahikset

Sarjassa tavataan keksejä tehtaileva prinssi Charles (Harry Enfield), juonia punova Camilla (Haydn Gwynne), helikopterilla tarvittaessa sankaritekoja tekevä prinssi ”Wills” William (Hugh Skinner) ja hänen hyveellinen vaimonsa Kate (Louise Ford).

Katen vamppimainen sisko Pippa (Morgana Robinson) aikoo kateellisena valloittaa prinssi Harryn (Richard Goulding), jotta pääsisi siskonsa tasolle.

Prinssi Andrewn (Tim Wallers) ex-puoliso Fergie (Katy Wix) on hovin epäsuosiossa ja hänen tyttärensä Beatrice (Ellie White) ja Eugenie (Celeste Dring) yrittävät ottaa selvää, mitä ”työ” oikein tarkoittaa.

Erikoisjaksossa joulutunnelmaa

Toisen tuotantokauden alkuun lauantaina 18.11. klo 17.10 nähdään hersyvä erikoispitkä jakso, jossa Windsorit viettävät joulua.

Joukkoon liittyvät muun muassa koirankekseillä elävä prinsessa Anne (Vicki Pepperdine), Harryn amerikkalainen tyttöystävä Meghan Markle (Kathryn Drysdale), pääministeri Theresa May (Gillian Bevan) ja eräs merkittävä, kovaääninen vieras Atlantin takaa. Sarjan hahmoina nähdään myös Edward (Matthew Cottle).

The Windsors. Käsikirjoitus: George Jeffrie ja Bert Tyler-Moore. Ohjaus: Adam Miller. Tuotanto: NOHO Film and Television/Channel 4, Britannia, 2016 - 2017, Britannia, 2017.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.