Hyppää pääsisältöön

Paavon kuolema, Gladiaattorit, Napakymppi ja Kaija Koon tulkinta koskettivat - Sohvaperunat "parasta mitä Yle-verolla saa"

Sohvaperunoiden avausjaksossa katsottiin mm. kahta uudelleen lämmitettyä ohjelmaa: Napakymppiä ja Gladiaattoreita. Kotisohvia seuraavilla kotisohvilla kommentoitiin myös mm. Kaija Koon tulkintaa Vain elämää -ohjelmassa. Monelle nousivat kyyneleet poskelle, kun Ukkiskerhosta oli yksi poissa: Paavo nukkui pois syyskuussa 85-vuotiaana.

Kommentoi, mikä sinulle jäi mieleen tämän artikkelin kommentointiin. Vastanneiden kesken jaetaan Areenan kaksi Areenan kankaista kauppakassia.

Twitterissä nousi mm. seuraavia aiheita:

Heikki Paasonen on 2010-luvun suosituin suosituin juontaja, ainakin ohjelmien määrän mukaan. Syksyllä 2017 Paasonen juontaa mm. Gladiaattoreita:

Sohvaperunoiden konkareista on tullut monille virtuaaliystäviä. Moni hamuaisi mukaan Sannan ja Jarin sohvalle:

Sohvikset katsoivat Kaija Koon tulkintaa kiroillen ja itkien:

Paavon kuolema kosketti monia. Sohviskonkari oli mukana sarjassa alusta lähtien eli kolme kautta. Rauha Paavon muistolle.

Uusia "sohviksia" ei päästetä helpolla uuteen rooliin. Sohvalla pitää istua ilta jos toinenkin ennen kuin yleisö ottaa omakseen:

Ja kiitokseksi Ylelle muistutetaan mm. verosta.

Kommentoikaa, mikä teillä jää mieleen. Tosiaan kasseja jaossa, arvotaan 5.10.2017 tämän artikkelin perään kommentoineiden kesken.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua