Hyppää pääsisältöön

Rag'n'Bone Man Suomeen – soul- ja hip hop -suuruus esiintyy huhtikuussa Helsingin The Circuksessa

Human ja Skin-kappaleilla kuuntelijat hurmannut artisti on täyttänyt tänä vuonna areenoita ympäri Eurooppaa.

Rag'n'Bone Man saapuu Helsinkiin klubikeikalle.

Iso-Britannian suosituimpien artistien joukkoon nopeasti noussut Rag’n’Bone Man saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Soulia, bluesia ja hip hopia yhdistelevä artisti esiintyy Helsingin The Circuksessa 28. huhtikuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 6. lokakuuta kello 9.

Artisti on aiemmin nähty Suomessa viime kesänä Ilosaarirockissa.

Rag’n’Bone Mania eli 32-vuotiasta Rory Grahamia on kuvailtu Adelen ja Sam Smithin manttelinperijäksi seuraavana brittisuuruutena. Artisti voitti kuluvan vuoden alussa  Brit Awardsien kriitikoiden valinta -palkinnon, jonka ovat aiemmin voittaneet muun muassa juuri Adele ja Sam Smith. Rag’n’Bone Man voitti samassa gaalassa myös vuoden läpimurto -palkinnon.

Laulajan suurin hitti on Human, jota on kuunneltu Spotifyssä yli 220 miljoonaa kertaa. Vuonna 2016 julkaistu kappale nousi iTunes-listan ykköseksi peräti 46 maassa. Artistin toinen ympäri maailmaa suosiota saanut kappale on Skin. Kappaleet ovat olleet YleX:n vahvassa soitossa ja löytyvtät Rag’n’Bone Manin tänä vuonna julkaistulta debyyttialbumilta.

Rag’n’Bone Man aloitti musiikin tekemisen 15-vuotiaana, jolloin hän keskittyi ainoastaan räppäämiseen. Neljä vuotta myöhemmin hän ihastui bluesiin ja liittyi hip hop -kollektiivi The Rum Committeehen, jossa hän toimii edelleen laulajana.

Rag’n’Bone Man esiintynyt tänä vuonna muun muassa kolme kertaa Lontoon O2 Areenalla, jonka hän myi joka kerta loppuun.

YleX ja Live Nation ovat mukana Rag’n’Bone Manin The Circuksen keikalla.