Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Ulla: "Validia Kuntoutuksen tsemppikummius on huippujuttu!"

Tuhkimotarinoiden Ulla kuvausviikon loppuhuipennuksessa
Kuvausviikon huipuksi Ulla tapasi ratakelauksen olympiamitalisti Henry Mannin ja Validia Kuntoutuksen toimitusjohtaja Kristiina Silverin (kesk.) Mukana olivat myös Ullan sisar Ansku ja tietysti Outi Broux. Tuhkimotarinoiden Ulla kuvausviikon loppuhuipennuksessa Kuva: Yle/ Sanna Hautamäki Tuhkimotarinoita,Validia Kuntoutus,Henry Manni,tsemppilähettiläs

En tiennyt, etten ehkä pidäkään yllätyksistä ja olin vähän huolestunut, mitä kaikkea on luvassa. Ohjakset eivät olleetkaan omissa käsissä! Opin kyllä sitten nauttimaan tilanteista, ja loppujen lopuksi yllätykset olivat superkivoja.

Tuhkimotarinoiden kuvaukset oli kyllä todella erilainen kokemus, kuin mihin olen normaalisti tottunut. En yleensä tee juurikaan naisellisia juttuja ja yhtäkkiä niitä tehdään päivätolkulla.

Tuhkimotarinoiden Ulla juo samppanjaa kampaajalla.
Tuhkimotarinoiden Ulla juo samppanjaa kampaajalla. Kuva: Yle/ Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita
Tuhkimotarinoiden Ulla ja Outi Broux ehostuspuuhissa
Tuhkimotarinoiden Ulla ja Outi Broux ehostuspuuhissa Kuva: Yle/ Johanna Pirttilahti Tuhkimotarinoita
Loppujen lopuksi yllätykset olivat superkivoja!

Erityisesti yllättivät jotkut Outin asuvalinnat. Toiset yllättivät hyvässä, toiset pahassa. Erityisen onnistuneita valintoja Outi oli tehnyt kenkien suhteen! Tosin ne tennissukat korkkarien kanssa olisin kyllä jättänyt väliin.

Tuhkimotarinoiden Ulla ja Outi Broux catwalkilla
Tuhkimotarinoiden Ulla ja Outi Broux catwalkilla Kuva: Yle/ Johanna Pirttilahti Tuhkimotarinoita
Tuhkimotarinoiden Ulla
Tuhkimotarinoiden Ulla Kuva: Yle/ Johanna Pirttilahti Tuhkimotarinoita
Tuhkimotarinoiden Ulla catwalkilla
Tuhkimotarinoiden Ulla catwalkilla Kuva: Yle/ Johanna Pirttilahti Tuhkimotarinoita

Mahtavia yllätyksiä oli useita, mutta kyllä loppuhuipennus oli aivan huikea. Kun Outi näytti mulle asun, johon pukeudun ja kengät ja kaikki, niin tuli sellainen fiilis, että tästä tulee hyvä päivä!

Tuhkimotarinoiden Ulla enne muutostaTuhkimotarinoiden Ulla muutoksen jälkeen
Ulla ennen muutosta ja sen jälkeen Kuva: Yle/ Tuhkimotarinoita

Se, että pääsin Validia-kuntoutuskeskuksen keulahahmoksi, on ihan huippujuttu! Olin itsekin siellä kuntoutuksessa onnettomuuden jälkeen, ja keskuksessa on todella korkeatasoista osaamista.

Tuhkimotarinoiden Ulla ja ratakelaaja Henry Manni
Ratakelauksen olympiamitalisti Henry Manni oli mukana pyytämässä Ullaa Validia Kuntoutuksen tsemppikummiksi. Tuhkimotarinoiden Ulla ja ratakelaaja Henry Manni Kuva: Yle/ Sanna Hautamäki Tuhkimotarinoita,Henry Manni,Validia Kuntoutus

Kuvauksissa oli tosi mukavaa, vaikka päivät olivatkin pitkiä. Parasta olikin kuvausryhmän ja Outin hauskat jutut!

Tuhkimotarinoiden Ulla

Oman tarinan näkeminen valmiina ohjelmana tuntui ihan mahtavalta, koska kuvaustilanteessa ei tiedä sitä kokonaisuutta, mitä oikeastaan ollaan tekemässä.

Tuhkimotarinoita-sarja

Tuhkimotarinoiden Nanna istuu sairaalan käytävällä
Tuhkimotarinoiden Nanna istuu sairaalan käytävällä Kuva: Yle/ Mape Morottaja Tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita-sarjassa kriisin kohdanneet kertovat rohkeasti elämänsä kipeimmästä hetkestä. Miten selviytyä lapsen kuolemasta, julmasta vanhemmasta, veljen itsemurhasta, häpeästä, musertavasta surusta? Kriisin aiheuttaman sisäisen muutoksen jälkeen he haluavat nyt löytää myös oman ulkoisen vahvuutensa ja saada lisää itsevarmuutta. Stylisti Outi Broux matkaa eri puolille Suomea kuulemaan näiden rohkeiden ihmisten tarinoita. Hän auttaa jokaisessa jaksossa yhtä kerrallaan löytämään oman ulkoisen ja sisäisen tasapainonsa. Sarjan on ohjannut Mape Morottaja.


Millaisia tunteita tai ajatuksia tarinat herättävät sinussa? Kommentoi, tykkää ja jaa kokemuksesi Tuhkimotarinoita-sarjan Facebook-sivulla.


Seuraa meitä Facebookissa!

 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?