Hyppää pääsisältöön

Kioski Show jatkuu ja ensimmäisenä auton kyytiin hyppää Antti Tuisku − puhetta riittää niin kännisnäpeistä kuin penkkipunnerrustuloksista

Kioski Show on Suomen paras autoiluohjelma, jossa kiinnostavat julkisuuden henkilöt lähtevät ajelulle juontaja Gogi Mavromichaliksen kanssa.

Jos et tee jotain elintärkeää, niin pidä nyt pikku breikki ja käperry mukavaan asentoon. Kioski Show on taas täällä!

Kioski Show on Yle Areenassa ja YouTubessa ilmestyvä ohjelma, jonka konsepti on hyvin simppeli: ohjelman juontaja Gogi Mavromichalis − eli ihan vain Gogi − ajelee autolla kiinnostavien julkisuuden henkilöiden kanssa. Gogi haastattelee vieraita omalla tuttavallisella tyylillään sekä haastaa vieraita.

Sarjan kolmannen tuotantokauden ensimmäinen autoon astuva vieras on vaatimattomasti Suomen suurin poptähti Antti Tuisku. Idols-juontajanakin toimiva laulaja joka julkaisi Anatude-nimisen yhdennentoista studioalbuminsa syyskuun puolivälissä.

Jo jakson alussa tuntuu siltä, että Gogi ja Tuisku voisivat olla parhaat kaverukset vuosien takaa. Heidän huumorinsa osuu yhteen ja keskustelu on luontevaa sekä leppoista. Mutta niin se on ollut oikeastaan jokaisen sarjan vieraan kanssa, sillä Gogilla on kyky tehdä Kioskin autosta kotoinen paikka kenelle tahansa. Tuiskun kohdalla tämä toki korostuu, sillä Antti jos kuka on mukava mies, joka osaa ottaa tilan haltuun.

"Mie oon vain sellainen pöhkö."― Antti Tuisku

Jakson aikana puhutaan muun muassa salilla käymisestä ja erityisesti penkkipunnerruksesta. Tuisku kertoo tilanteesta, jossa hän nosti penkistä oman ennätyksensä, jolloin eräs salilla ollut henkilö oli ilmeisesti nähnyt tilanteen ja kuunnellut Tuiskun ja hänen personal trainerinsa välisen keskustelun. Pian tämän jälkeen Seiska oli julkaissut uutisen Tuiskun nostotuloksesta.

Lisäksi jaksossa jutellaan Tuiskulle tyypillisistä kännisnäpeistä. Kyllä, Tuiskulla on paha tai vähintäänkin viihdyttävä tapa lisätä tarinoita Snapchatin MyStoryyn niinä iltoina, kun päätä pitää hieman tuulettaa. Ihan joka kerta Tuisku ei ole muistanut, millaisia tarinoita tuli lisättyä.

- Onneksi mie en oo mikään rähisijiä tai onneksi en ole urpo, epäkohtelias tai huonotapainen. Mie oon vain sellainen pöhkö, Tuisku kertoo.

Gogi ja Antti Tuisku. // Kuva: Yle Kioski

Vieraita tubettajista muusikoihin ja radiojuontajiin

Kioski Show’ta on esitetty yhteensä 24 jakson verran ennen sen kolmatta tuotantokautta. Jaksojen perusteella voi sanoa, että konsepti on erittäin toimiva.

Ohjelmassa on samoja elementtejä kuin yhdysvaltalaisen James Cordenin luotsaamassa The Late Late Show -ohjelman Carpool Karaoke -osiossa. Carpool Karaokessa Corden ajaa artistien kanssa autolla, haastattelee heitä kevyesti ja laulaa artistien kanssa näiden tunnettuja kappaleita. Cordenin ohjelmaosion siivittämänä autolla ajaminen tunnettujen henkilöiden kanssa nousi ohjelmatrendiksi ympäri maailman. Myös Kioski on hyödyntänyt trendiä − onnistuneesti.

Kioski Show’ssa ei turhia laulella, joten kyytiin voi hypätä henkilöitä myös musaskenen ulkopuolelta. Kahden ensimmäisen kauden aikana autoilemassa ovat käyneet muun muassa YleX Aamun Viki ja Köpi, Sanni, Robin, Antti Holma, Töölön Ketterä, Mmiisas ja Sara Sieppi.

Kolmannella kaudella Kioskin auton kyytiin istahtavat Tuiskun lisäksi Anna Puu, Arman Alizad, Toni Wirtanen, Duudsoneiden Jarppi, tubettajat Papananaama ja Lakko, Erika Vikman, Jannika B sekä Santa Cruzin solisti Archie Cruz.

Mutta niin, mikäs se nyt oli se Antti Tuiskun penkkipunnerrusennätys? Se jäi kiinnostamaan, eikä sitä vielä kerrottu.

Noh, tsekkaa Kioski Show’n kolmannen kauden avausjakso artikkelin pääkuvasta, Areenasta tai YouTubesta, niin tiedät!

Yle Kioskin uudet jaksot ilmestyvät Yle Areenaan ja YouTubeen keskiviikkoisin kello 8:30.

Lue myös:

Vieraana Antti Tuisku: Tiedostan ja mietin, milloin juttuni ampuvat yli – kukaan ei jaksa, jos kaikki on aina vähän vitsiä

JVG vietti yllättävän rauhalliset synttärit Hartwall Arenalla − suurimmat huudot nostatti Antti Tuisku, joka oli illan suurin stara

Antti Tuisku määritteli uuden normaalin: Anatude tasapainoilee korniuden ja pop-nerouden välillä