Hyppää pääsisältöön

Yle Forum: Tarinoita sananvapaudesta

Sananvapaudesta keskustellaan erikoislähetyksessä, jonka juontavat Annika Damström ja Markus Liimatainen.
Annika Damström ja Markus Liimatainen juontavat sananvapauden erikoislähetyksen. Sananvapaudesta keskustellaan erikoislähetyksessä, jonka juontavat Annika Damström ja Markus Liimatainen. Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu yle tv1

TV1 torstaina 19.10.2017 klo 21.05 - 22.35
Katsottavissa Yle Areenassa

Milloin olet rajoittanut sananvapauttasi? Yle Forum: Tarinoita sananvapaudesta on erikoislähetys, jonka juontavat toimittajat Annika Damström ja Markus Liimatainen.

Sananvapaus on 100-vuotiaalle Suomelle ylpeyden aihe ja keskeinen arvo. Sananvapaus ei kuitenkaan tarkoita, että kaikkea saa sanoa. Sananvapauden rajoja säätelee viime kädessä laki. Sen lisäksi rajoitamme sananvapautta omassa arjessamme. On asioita, joita tietyissä ammateissa ei voi sanoa. On asioita, joita emme sano, koska se loukkaisi toista.

Suorassa lähetyksessä sananvapautta lähestytään vieraiden omien tarinoiden kautta. Vieraina ovat Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila, Seiskan vastaava päätoimittaja Joni Soila, pappi Kai Sadinmaa, urheilija Ari-Pekka Liukkonen, urheiluagentti Aleksi Valavuori, toimittaja ja kansalaisaktivisti Maryan Abdulkarim, kirjailija Pirkko Saisio, bloggari Hanna Sumari ja artisti Mikko "Pyhimys" Kuoppala.

Sananvapaudesta puhutaan päivän aikana myös muissa Ylen uutis- ja ajankohtaissisällöissä tv:ssä, radiossa, netissä ja sosiaalisessa mediassa. Keskusteluun voi osallistua somessa tunnisteella #sananvapaus.

Ulkolinja: Totuuden jälkeinen aika

TV1 torstaina 19.10.2017 klo 22.35 - 23.30, Katsottavissa Yle Areenassa

Miksi niin moni ei enää luota perinteiseen mediaan? Miten internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet mediaa?

Espanjalaisen ohjaajan Héctor Carrén dokumentissa etsitään vastausta siihen, ovatko riippumaton journalismi ja demokratia uhattuna? Onko mahdollista löytää totuutta – totuuden jälkeisenä aikana?

Miksi niin moni ei enää luota perinteiseen mediaan? Miten internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet mediaa?
Dokumentti vierailee brittilläisen sanomalehden The Guardianin toimituksessa. Miksi niin moni ei enää luota perinteiseen mediaan? Miten internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet mediaa? yle tv1
Kommentit