Hyppää pääsisältöön

Uudessa podcast-luentasarjassa mm. Teuvo Pakkalan, Volter Kilven, Minna Canthin ja Maria Jotunin tarinoita

Tarinatarha-podcast-luentasarjan kirjailijoiden kuvia, mm. Minna Canth, Teuvo Pakkala ja Santeri Ivalo
Tarinatarha-podcast-sarjassa Esko Salervo lukee mm. Teuvo Pakkalan, Volter Kilven, Minna Canthin ja Maria Jotunin kertomuksia ja novelleja. Tarinatarha-podcast-luentasarjan kirjailijoiden kuvia, mm. Minna Canth, Teuvo Pakkala ja Santeri Ivalo Kuva: Tuuli Laukkanen, grafiikka, Yle kirjallisuus,Kirjojen Suomi,Podcast

Perjantaina 6.10.2017 Yle Areenan Äänikirja-kokoelma alkaa täydentyä viikoittain uusilla Tarinatarha-podcasteilla. Useista Ylen äänikirjoista tuttu Esko Salervo lukee tunnettujen, mutta monillle jo unohduksiin jääneiden suomalaisten kirjailijoiden lyhyitä tarinoita ja novelleja.

Tarinatarha-sarjassa kuullaan kertomuksia mm. Minna Canthilta (1844-1897), Volter Kilveltä (1874-1939), Maria Jotunilta (1880-1943), Teuvo Pakkalalta (1862-1925), Betty Järnefelt-Rauanheimolta (1879-1939), Marja Salmelalta (1875-1924), J.H. Erkolta (1849-1906), Santeri Ivalolta (1866-1937) ja A. E. Ingmanilta (1860-1917).

Mitä Santeri Ivalo kirjoitti 1800-luvun lopussa maaseudun autioitumisesta ja työpaikkojen katoamisesta? Millaista kuvaa Betty Järnefelt-Rauanheimo piirtää suomalaisten siirtolaisten elämästä Kanadassa 1900-luvun alussa? Millaisen fantasiahenkisen seikkailukertomuksen A. E. Ingman kirjoitti? Entä kuinka Arvid Järnefelt pohtii eläimen ja ihmisen suhdetta?

Esko Salervo lukee äänikirjaa
Esko Salervo lukee mm. Teuvo Pakkalan, Volter Kilven, Minna Canthin ja Maria Jotunin tarinoita Esko Salervo lukee äänikirjaa Kuva: Pauli Boström, Yle äänikirjat,kirjallisuus,Esko Salervo

Tarinatarha on osa Ylen Kirjojen Suomi -hanketta. Kirjojen Suomi -suurhanke juhlii 100-vuotiasta Suomea koko juhlavuoden ajan uusilla kirjallisuusohjelmilla, verkkokirjoilla ja muulla runsaalla kirjallisuussisällöllä netissä.

Tarinatarha-podcastit ja myös aiemmat Ylen äänikirjat ovat kuunneltavissa ja tilattavissa Äänikirjojen sivulla Yle Areenassa Tarinoita julkaistaan Yle Areenaan kirjailija kerrallaan perjantaisin, ensimmäisenä Teuvo Pakkalan lapsinovelleja.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua