Hyppää pääsisältöön

Kenet haluat esiintymään Slush Music -tapahtumaan? Äänestä mielenkiintoisinta Nosteessa-artistia!

YleX ja Slush Music tarjoavat esiintymismahdollisuuden tuoreelle bändille tai artistille, jolla ei ole vielä levytyssopimusta.

Voittaja pääsee esiintymään Slush Music -tapahtumaan. // Kuva: Slush Music

YleX ja Slush Music ovat nostamassa uusia suomalaisia artisteja. Skabasta voi voittaa keikan Slush Music -tapahtumassa, joka järjestetään Helsingissä 28. - 29. marraskuuta. Äänestyksen myötä yleisö saa yhden äänen, Slush Musicilla on yksi ääni ja YleX:llä yksi.

Äänestyksessä on mukana YleX:n Nosteessa-osion englanniksi laulavia artisteja, jotka esiraati on valinnut mukaan.

Slush Musicin ohjelmaan kuuluu muun muassa erilaisia start up -yritysten workshopeja ja puheita maailman suurimpien musiikkisovellusten perustajilta sekä sijoittajilta. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 28. - 29. marraskuuta.

Slush Music -äänestys

Äänestys päättyy 16. lokakuuta.

Detalji

Detalji sai alkunsa vuonna 2014. Artisti yhdistelee musiikissaan technoa, triphopia sekä popmusiikin elektronisempia sävyjä.

Emily Frost

Emily Frost on 20-vuotias laulaja-lauluntekijä Espoosta. Hän säveltää, sanoittaa, äänittää ja tuottaa kaikki kappaleensa itse. Frost tekee englanninkielistä kasarivaikutteista elektropoppia.

GLDN

GLDN on helsinkiläinen elektronista musiikkia soittava yhtye. Bändi yhdistelee yöttömien öiden melankoliaa, länsirannikon teknobiittiä ja pääkaupunkiseudun vahvaa lähiöasennetta.

LKA

LKA on elektropoppia tekevä, Tokiossa syntynyt ja kasvanut suomalainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja.

Onni Boi

Onni Boi on laulaja-lauluntekijä-tuottaja, joka tekee herkkää, pelkistettyä elektronista musiikkia.

Pooma

Helsinkiläisyhtye Pooman musiikissa yhdistyy valoa ja pimeyttä, toivoa ja melankoliaa, kauneutta ja rosoisuutta. Pooman musiikkia voisi kuvailla tummanvinksahtaneeksi alt-popiksi.

$now

Mystinen $now tekee vaihtoehtoista hip hopia. Musiikkin voit tutustua Soundcloudissa.