Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Apple TV- ja iPad-sovelluksissa

apple tv valikko
apple tv valikko apple tv

Areena-sovelluksen toiminnassa on ongelmia Apple TV- ja iPad-laitteissa.

MUOKATTU 24.10.2017: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Areenan Apple TV -sovellus ei tällä hetkellä toimi normaalisti kaikissa tapauksissa. Apple TV:llä joitakin Areenan ohjelmia toistettaessa toisto ei onnistu tai katkeaa ja ruudun vasempaan alareunaan ilmestyy pieni punainen ø -symboli. Ongelma esiintyy sisällöissä, joille on tarjolla tekstitys. iPad-laitteissa kuva kuvassa -toiminto (Picture in picture, PiP) ei välttämättä toimi.

Ongelmat liittyvät Areenan käyttämään streamausalustaan ja sen tekstitysten käsittelyyn, joka ei toimi Applen uusimman käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ongelma on tiedossa ja sitä ratkotaan yhdessä streamausalustan toimittajan ja Applen kanssa. Toivomme saavamme vian korjatuksi mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

 • Faktaa ja fiktiota Suomen presidenteistä ja heidän haastajistaan

  Presidenttejä ja ehdokkaita draamassa ja dokumenteissa

  Kokosimme Areenaan katsottavaksi ohjelmia Suomen presidenteistä ja vaalien vahvoista kilpakumppaneista. Tarjolla on dokumentteja, henkilökuvia, draamasarjoja ja elokuvia – toisinaan taru ja totuus nivoutuvat yhteen. Esillä ovat kaikki itsenäisen Suomen tasavallan presidentit sekä joukko viime vuosikymmenten presidenttiehdokkaita. Suomen poliittinen historia näkyy myös itse ohjelmissa ja niiden sisäisissä valinnoissa.

 • Punikkeja ja jääkäreitä – tasavallan syntyvuosien kokijat äänessä

  Itsenäisyyden murrosvuosien todistajat muistelevat netissä.

  Elävä arkisto on jo aiemmin julkaissut runsaasti silminnäkijäaineistoa 100-vuotisen Suomen kuohuvasta alkutaipaleesta. Uusin lisäys on Ylen ja kahden työväenarkiston yhteistyönä syntynyt järkälemäinen haastattelukooste sisällissodan punaisten muistoista.

 • Rintamäkeläiset olohuoneessa – joulu tulee, jurotus pysyy

  Vanhoissa suosikkidraamoissa ei joulu olekaan yhtä juhlaa.

  Kun suositussa suomalaisessa draamasarjassa on joulun aika, voisi kuvitella maalaisidylliä ja perheonnea. Mutta mitä tapahtuukaan Rintamäkeläisten joulupäivänä 1972 esitetyssä jaksossa, jonka yleisö äänesti katsottavaksi Areenaan. Ainakin siinä kouritaan, jupistaan, jurotetaan ja petetään.