Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Apple TV- ja iPad-sovelluksissa

apple tv valikko
apple tv valikko apple tv

Areena-sovelluksen toiminnassa on ongelmia Apple TV- ja iPad-laitteissa.

MUOKATTU 24.10.2017: Tämä ongelma on nyt korjattu.

Areenan Apple TV -sovellus ei tällä hetkellä toimi normaalisti kaikissa tapauksissa. Apple TV:llä joitakin Areenan ohjelmia toistettaessa toisto ei onnistu tai katkeaa ja ruudun vasempaan alareunaan ilmestyy pieni punainen ø -symboli. Ongelma esiintyy sisällöissä, joille on tarjolla tekstitys. iPad-laitteissa kuva kuvassa -toiminto (Picture in picture, PiP) ei välttämättä toimi.

Ongelmat liittyvät Areenan käyttämään streamausalustaan ja sen tekstitysten käsittelyyn, joka ei toimi Applen uusimman käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ongelma on tiedossa ja sitä ratkotaan yhdessä streamausalustan toimittajan ja Applen kanssa. Toivomme saavamme vian korjatuksi mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Kommentit
 • Lataa aidot pieruäänet vapaaseen käyttöön!

  Ylen äänitehosteita Freesound-palvelussa

  Prööööööt! Pufff! Millä kaikin tavoin pieru voikaan kajahtaa, tussahtaa ja plörähtää. Kuuntele ja lataa pieruja äänitehosteina vapaaseen käyttöön. Yle julkaisee äänitehostekokoelman aarteitaan kaikkien käyttöön Freesound-palvelussa. Tuoreimpana lisäyksenä ovat paljon toivotut pierut. Pääset kuuntelemaan ja lataamaan pierujen muikean kavalkadin tästä linkistä! .

 • Ruusunen ja muita klassikkosatuja Areenassa – tarinoissa mittelevät valon ja pimeyden voimat

  Fiat lux, tulkoon valkeus! Ruususen ja Grimmin satujen taika

  "Fiat lux – tulkoon valkeus!" hyvän haltijan kasvot valaisivat koko tv-ruudun. Vuonna 1982 esitetty televisioteatterin Prinsessa Ruusunen on jättänyt muistiin hehkuvan jäljen. Vielä nytkin silmä sivuuttaa aikansa tv-tekniikan ja näkee taian. Klassikkosaduissa pimeys ja valo, hyvä ja paha hakevat rajojaan voimallisesti. Areenaan kootuissa toivotuissa saduissa nähdään Ruusunen mm. Susanna Haaviston ja Karvakuonon hahmossa, piirrettynä sekä Sinikka Sokan vivahteikkaasti kertomana. Sokan tarinoimina eläväksi tulevat myös monet muut Grimmin sadut.

 • Hyvästit flashille

  Ei enää flashia

  Flash-playerin tarve Areenan web-palvelussa loppuu. Viime viikolla Areenassa saavutettiin jonkinlainen merkkipaalu, kun suorista tv-lähetyksistä muodostettavat tallenteet siirtyivät käyttämään uutta julkaisualustaa.