Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Apple TV- ja iPad-sovelluksissa

apple tv valikko
apple tv valikko apple tv

Areena-sovelluksen toiminnassa on ongelmia Apple TV- ja iPad-laitteissa.

Areenan Apple TV -sovellus ei tällä hetkellä toimi normaalisti kaikissa tapauksissa. Apple TV:llä joitakin Areenan ohjelmia toistettaessa toisto ei onnistu tai katkeaa ja ruudun vasempaan alareunaan ilmestyy pieni punainen ø -symboli. Ongelma esiintyy sisällöissä, joille on tarjolla tekstitys. iPad-laitteissa kuva kuvassa -toiminto (Picture in picture, PiP) ei välttämättä toimi.

Ongelmat liittyvät Areenan käyttämään streamausalustaan ja sen tekstitysten käsittelyyn, joka ei toimi Applen uusimman käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ongelma on tiedossa ja sitä ratkotaan yhdessä streamausalustan toimittajan ja Applen kanssa. Toivomme saavamme vian korjatuksi mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.