Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Nannan ystävä synnytti samaan aikaan, kun Nanna vietti metsäjuhlat

Ystävykset, joista toinen on näkyvästi raskaana.
Tuhkimotarinoiden kuvausten alussa Aurora oli viimeisillään raskaana. Ystävykset, joista toinen on näkyvästi raskaana. Kuva: Yle/ Mape Morottaja

Tuhkimotarinoiden Nannan ystävä Aurora kirjoitti Nannalle kirjeen muutosviikon metsäjuhliin, sillä hän ei päässyt itse paikalle. Hän oli samaan aikaan synnyttämässä ensimmäistä lastansa. Aurora halusi kuitenkin tuoda terveisensä Nannalle ja laittoi muiden ystävien mukaan kirjeen juhliin.

Hei Nanna!

Olisinpa teidän kanssa siellä nyt juhlimassa sinua, mutta ymmärrät varmasti, miksi en ole. Nyt jännitetään edelleen vauvan syntymää tai sitten pitelen sitä jo sylissäni. Miten ihmeellistä!

Minähän olin näistä juhlista kärryillä, vaikka yritinkin sua hämätä, vaan ehkä sä sen arvasit. Toivottavasti onnistuin kuitenkin rauhoittamaan sun mieltä, että asiat on kunnossa, eikä sun tarvitse miettiä, mitä on tulossa.

Toivon sulle ihanaa päivää ystäviesi kanssa siellä metsän keskellä. Oon ajatuksin mukana, niin paljon kun omilta ajatuksiltani voin.

Aurinkoa, hyvää oloa ja rauhaa sulle rakas Nanna, metsä on sun!

Rakkaudella Aurora

Aurora ja vauva
Nannan ystävä Aurora ja vauva, joka syntyi samaan aikaan, kun Nanna vietti metsäjuhlia. Aurora ja vauva Kuva: Yle / Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita,tuhkimotarinoiden nanna
Kommentit
  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.