Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Nannan ystävä synnytti samaan aikaan, kun Nanna vietti metsäjuhlat

Ystävykset, joista toinen on näkyvästi raskaana.
Tuhkimotarinoiden kuvausten alussa Aurora oli viimeisillään raskaana. Ystävykset, joista toinen on näkyvästi raskaana. Kuva: Yle/ Mape Morottaja

Tuhkimotarinoiden Nannan ystävä Aurora kirjoitti Nannalle kirjeen muutosviikon metsäjuhliin, sillä hän ei päässyt itse paikalle. Hän oli samaan aikaan synnyttämässä ensimmäistä lastansa. Aurora halusi kuitenkin tuoda terveisensä Nannalle ja laittoi muiden ystävien mukaan kirjeen juhliin.

Hei Nanna!

Olisinpa teidän kanssa siellä nyt juhlimassa sinua, mutta ymmärrät varmasti, miksi en ole. Nyt jännitetään edelleen vauvan syntymää tai sitten pitelen sitä jo sylissäni. Miten ihmeellistä!

Minähän olin näistä juhlista kärryillä, vaikka yritinkin sua hämätä, vaan ehkä sä sen arvasit. Toivottavasti onnistuin kuitenkin rauhoittamaan sun mieltä, että asiat on kunnossa, eikä sun tarvitse miettiä, mitä on tulossa.

Toivon sulle ihanaa päivää ystäviesi kanssa siellä metsän keskellä. Oon ajatuksin mukana, niin paljon kun omilta ajatuksiltani voin.

Aurinkoa, hyvää oloa ja rauhaa sulle rakas Nanna, metsä on sun!

Rakkaudella Aurora

Aurora ja vauva
Nannan ystävä Aurora ja vauva, joka syntyi samaan aikaan, kun Nanna vietti metsäjuhlia. Aurora ja vauva Kuva: Yle / Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita,tuhkimotarinoiden nanna
Kommentit
 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?