Hyppää pääsisältöön

Millainen oli ensimmäinen autosi? Anglia, Kupla vai Corolla? Lähetä kuva siitä meille!

Ford Anglia leirintäalueella, kupoliteltan edessä mies retkipöydän ääressä uimahousuisillaan.
Vielä 1960-luvulla brittiautot olivat haluttuja Suomessa. Ford Anglian (kuvan 105E-mallia tuotiin Suomeen noin 28 000 autoa) väärin päin kallistettu takalasi johti lempinimeen "Juustohöylä". Ford Anglia leirintäalueella, kupoliteltan edessä mies retkipöydän ääressä uimahousuisillaan. Kuva: Museovirasto/Matti Poutvaara autot,Teltta,leirintäalueet,Ford Motor Company,retkeily,Ford Anglia

Puoli seitsemän kerää kuvia ja muistoja katsojien ensimmäisestä autosta. Lähetä kuva alla olevan lomakkeen kautta ja kerro, mitä muistoja autoon liittyy. Parhaat kuvat näytetään lähetyksessä torstaina 12.10.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän