Hyppää pääsisältöön

Ennen olin pakolainen

Kahdeksan entistä pakolaista kertovat miten ja miksi he Suomeen päätyivät ja millaista täällä on.

Rita Koivula
Rita Koivula Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, rita koivula, pieni
abdifatah ibrahim
abdifatah ibrahim Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, abdifatah ibrahim
javiera marchant aedo
javiera marchant aedo Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, javiera marchant aedo
hozan omar
hozan omar Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, hozan omar
Lan Le Gaevert
Lan Le Gaevert Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, lan le gaevert
ermin zec
ermin zec Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, ermin zec
serveh khalili
serveh khalili Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, serveh khalili
Kristina NRS
Kristina NRS Kuva: Anna Autio ennen olin pakolainen, kristina nrs, pieni

Todellisia tarinoita: Ennen olin pakolainen
Torstaina 12.10.2017 klo 22.05 Yle Radio 1 ja Yle Areena

Kommentit
  • Sergejn pieni CS:GO-SUOMI -sanakirja

    Opas Counter-Strike: Global Offensiven maailmaan.

    Etkö ymmärrä e-urheilusta kertovan Inside ENCE -dokumentin päähenkilöiden kieltä? ENCE eSportsin 16-vuotias superlahjakkuus, tarkka-ampuja Jere “sergej” Salo opastaa sinut Counter Strike Global Offensiven maailmaan sana kerrallaan.

  • Soittamisen helvetti ja ihanuus - Onko musiikinopiskelussa kyse pelkästä soittamisesta, vai kätkeytyykö siihen jokin syvempi merkitys?

    Musiikkiopinnoista hyvä pohja elämään.

    - Mieleeni nousee välähdyksenomaisia kuvia selloharrastukseni alkuajoilta, kuten opettajani taskussa kilisevät markat. Hän tiputtaa muutaman kolikon käteeni tunnin päättyessä, ”Jotta jaksaisit harjoitella.” Murrosiässä poikien suhde soittamiseen usein mullistuu: se joko loppuu kokonaan, tai innostus täyttää mielen. En ollut siinä suhteessa poikkeus, kirjoittaa dokumentaristi, amatöörisellisti Lauri Danska.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua