Hyppää pääsisältöön

Kuumaa-yhtyeen ensimmäinen musavideo nyt YleX:ssä - yhtyeen jäsenet rikkovat huonekaluja ja suutelevat toisiaan

Videon yksi toistuvista teemoista on suuteleminen. Kitaristi Aapo ja kosketinsoittaja Antti suutelevat sekä laulaja Johannes yrittää saada suudelman kauniilta naiselta, mutta näin ei kuitenkaan tapahdu.

Kuumaa-bändin Huuda lujempaa -musavideo saa nyt ensinäyttönsä YleX:ssä. Videon takana on nuori ohjaaja Anton Baer, joka on Kuumaa-laulaja Johannes Brotheruksen vanha koulukaveri, kaksikko on tehnyt ennenkin töitä yhdessä.

Vaikka kyseessä on bändin ensimmäinen musavideo, se ei ole perinteiseen tyyliin soittovideo. Huuda lujempaa -videossa yhdistyy monta kohtausta ja tarinaa, joista ei välttämättä vielä ensimmäisellä katselukerralla saa kaikkea irti.

- Teemana on taidegallerian avajaiset, jossa esitellään erilaisia sarjoja aiheesta “epäonnistumisia olla yhdessä”, laulaja Johannes Brotherus kertoo YleX:lle.

Yksi videon keskeisimmistä kohtauksista on varmasti monelle myös omasta elämästä tuttu. Siinä pari kokoaa hyllyä yhdessä, mutta siitä ei tule mitään. Vastaavia kohtauksia on nähty esimerkiksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, jossa tuntemattomat ihmiset yritetään tiimiyttää kaluste-tehtävän avulla tai vaan tehdä koomista tv-viihdettä.

- Ei se aina ole tuon näköistä, kun me kootaan huonekaluja, Brotherus nauraa.

- Kohtauksessa puretaan kaikki aggressio, harvoin pääsee hakkaamaan huonekaluja. Yritys koota oli kova, mutta jossain vaiheessa paloi hihat. Se on samaistuttava tilanne.

Kuumaa-yhtyeen muodostavat laulaja Johannes Brotherus, kosketinsoittaja Antti Heiskala, rumpali Jonttu Luhtavaara, kitaristi Aapo Närhi ja basisti Aarni Soivio. Bändin managerina toimii Virpi Immonen, joka on Fullsteam managementin toimitusjohtaja ja ollut aiemmin sekä Michael Monroen että Von Hertzen Brothersin manageri.

Lue myös:

Miten uusi bändi löydetään, kun demoja tulee ovista ja ikkunoista? Näin huipputiimin taakseen saanut Kuumaa-yhtye kiinnitettiin