Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rakenna soitin! pääkuva

#rakennasoitin2017: Rakenna oma soitin - osallistu rakennushaasteeseen!

Sinäkin voit rakentaa soittimen! Aloita nyt, ja lähetä meille päivityksiä siitä, miten rakentaminen edistyy. Tammikuun loppuun mennessä kutsumme rakentamiseen osallistuneet Ylen tiloihin Pasilaan, jossa ihmettelemme valmistuneita soittimia yhdessä.

Soitin voi olla mikä tahansa soiva peli. Tee vaikka rumpu, triangeli tai kitara! Voit tehdä aivan mielikuvituksellisen mysteerisoittimen, jollaista ei ennen ole ollut. Tai yhtä hyvin voit tehdä kopion olemassaolevasta soittimesta. Tärkeää on, että se soi.

Osallistu julkaisemalla Instagramiin kuvia soittimestasi sen eri rakennusvaiheissa käyttämällä #rakennasoitin2017 -tunnusta. Poimimme kuvat sieltä tänne KulttuuriCocktailin omille sivuille.

Mene kitaranrakennusblogiin tästä!