Hyppää pääsisältöön

Isac Elliotin Eyes Shut -musavideo nyt vain YleX:ssä − Ikke tykittää rohkeampia lyriikoita kuin koskaan aiemmin

Yhä suurempi Isac Elliotin faneista on jo täysi-ikäisiä. Niinpä hän on alkanut etsiä aikuismaisempaa soundia.

Isac Elliot -faneilla on karkkipäivä koko loppuvuoden ajan. Ikke julkaisee vielä tämän vuoden aikana neljän musiikkivideon kokonaisuuden, jonka ensimmäinen osa Eyes Shut nähdään nyt YleX:n ensinäytössä. Kyseessä on samalla Elliotin ensimmäinen oma musiikkivideo pariin vuoteen. Hidas julkaisutahti on johtunut muun muassa äänenmurroksesta ja siitä, että Elliot on hakenut aikuisempaa soundia.

- Loppuvuoden aikana pyydetään faneilta anteeksi niin, että julkaistaan yksi biisi kuukaudessa videon kanssa, Elliot kertoo.

"Loppuvuoden aikana pyydetään faneilta anteeksi niin, että julkaistaan yksi biisi kuukaudessa videon kanssa."― Isac Elliot

Ikke on monissa haastatteluissa korostanut olevansa alaikäinen, vasta 16-vuotias. Siihen nähden aikuisempi soundi − ja etenkin Eyes Shut -biisin yllättävän rohkeat lyriikat luovat kiinnostavan kontrastin. Kappaleessa lauletaan näin:

I touch all the places you never knew
Baby let me do this with my eyes shut
Tell me what you need in my hands to do

Kappaleen musiikkivideota tähdittävät Iken lisäksi mies ja nainen. He ovat pariskunta, jolla ei mene hyvin. Elliot laulaa siitä, että naisen pitäisi olla mieluummin Iken kanssa.

Videon tarina jää kuitenkin hieman kesken − ja se on Elliotin mukaan tarkoituskin. Sen juoni jatkuu ainakin jossain määrin Iken seuraavilla musavideoilla.

- Niissä tulee olemaan samankaltainen punainen lanka ja ne kulkevat käsi kädessä, vaikka niissä on erilainen stoori.

Fanit löysivät Iken, eikä Ikke ymmärrä, miten

Eyes Shut -musavideo on kuvattu kokonaan Oslossa, jonne Ikke matkusti ensimmäistä kertaa niin, ettei kertonut reissusta faneilleen. Elliotin ei ollut tarkoitus piileskellä faneiltaan, vaan hän halusi taata työrauhan kuvauspaikoille.

- Kun kuvataan, niin on helpompaa, ettei siellä ole niitä tyttöjä niin paljon, Elliot sanoo.

Siitä huolimatta fanit olivat saaneet jotain kautta kuulla, että suomalaispoppari kuvasi videoita Oslossa. Elliot kuuli, että hänen ihailijoitaan oli kerääntynyt erään toisen studion eteen, jossa videoiden ohjaaja Mikkel Gulliksen oli aiemmin tehnyt musavideoita.

Elliot kertoo, että kun musavideon toinen kuvauspäivä päättyi ja kuvausporukka asteli studiosta ulos yöllä kello kahden aikoihin, ulkona oli ollut neljä fania odottamassa Ikkeä. Fanit olivat kuulemma kierrelleet ympäri mahdollisia kuvauspaikkoja, jotta pääsisivät näkemään idolinsa.

- He eivät olleet edes varmoja, että olin Norjassa. He olivat vain kuulleet huhuja.

Lue myös:

Isac Elliotille tärkeä keikka – esittäytyy kaikkien Euroopan isojen festareiden keikkamyyjille ja managereille Eurosonicissa

Isac Elliot tietää, miten Suomen Spotifyn ykköseksi tullaan, muttei aio tehdä sitä