Hyppää pääsisältöön

Kunnianhimoinen uranainen

Kuvassa Elina Haavisto (Sanni Haahdenmaa).
Elinaa näyttelee Sanni Haahdenmaa. Kuvassa Elina Haavisto (Sanni Haahdenmaa). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Elina Haavisto,Sanni Haahdenmaa

Elina on kunnianhimoinen uranainen.

Elina on Ainon ja Ension kuopus sekä Askon pikkusisko.

Hän uskoo, että aurinkoenergiassa on tulevaisuus. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun Elina putosi hevosen selästä ja halvaantui. Hän muutti Sveitsiin saadakseen parasta mahdollista hoitoa ja tarpeeksi toivuttuaan palasi Virtaukseen.

Sveitsissä hän asui Niklas Järvelän kanssa, mutta Elina väsyi hänen valheisiinsa. Niklaksen petollisuus ajoi Elinan takaisin kotiinsa, Aino-äidin luo.

Iloisen luonteensa mausteeksi Elinassa on aimo annos päättäväisyyttä. Hän on temperamenttinen, ja rakastuessaan hänen heittäytyy tunteeseen koko sydämellään.

Mukana tuotantokausilla 1-5 ja 7-9

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.