Hyppää pääsisältöön

Pikkuvanha isosisko

Kuvassa Kaisla Helminen (Eeva Rajakangas).
Kaislaa näyttelee Eeva Rajakangas. Kuvassa Kaisla Helminen (Eeva Rajakangas). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Kaisla Helminen,Eeva Rajakangas

Kaisla on Helmisen perheen esikoinen. Hän on kaksosveljeään Pyryä 10 minuuttia vanhempi, ja jaksaa siitä aina Pyryä muistuttaa.

Kaisla onkin omaksunut eräänlaisen vara-äidin roolin Maija-äidin työskennellessä pitkiä päiviä.

Kaisla on kympin tyttö. Hän lukee ja tietää paljon. Vaikka hän on hyvä koulussa, ilmaisutaidon lukion “hörhöilyistä” hän ei ole innostunut. Taiteelliset taipumuksensa Kaisla on työntänyt taka-alalle.

Kaisla on mielellään oikaisemassa muita, ja se saattaa aiheuttaa ärsytystä. Harmi, ettei ihmissuhteita voi opiskella kirjoista...

Mukana tuotantokausilla 8-9

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.