Hyppää pääsisältöön

Kämäset urheiluhallit muuttuivat viikonloppuisin nuorten keikkapaikoiksi - Missä sinä kävit 80-luvulla katsomassa bändejä?

Juvan Kaarihalli, jonka päällä on lehti-ilmoitus Hanoi Rocksin keikasta.
Hanoi Rocks ehätti Juvan Kaarihallille ensimmäisellä Suomen kiertueellaan. Juvan Kaarihalli, jonka päällä on lehti-ilmoitus Hanoi Rocksin keikasta. Hanoi Rocks,suomi-rock

Kun suomirockilla meni hyvin, hikisempikin urheiluhalli kelpasi keikkapaikaksi. Puoli seitsemän kerää katselijoiden tarinoita ikimuistoisimmista keikoista.

Suomalaisella rockilla meni 70- ja 80-luvuilla lujaa. Eput, Pelle, Dingo ja Popeda kiersivät ahkerasti, levyt myivät ja keikkapaikkoja piisasi.

Keikkapaikaksi kelpasi hikinen urheiluhallilkin, jos lentopalloverkko oli muistettu poistaa hallin keskeltä ennen keikan aloittamista. Kuvaavaa onkin lista Eppu Normaalin keikkapaikkoista vuodelta 1980: Pöytyän Kisariihi, Juvan Kaarihalli, Pellon Urheilutalo, P-K Halli Iisalmi...

Missä sinä kävit keikalla?

Puoli seitsemän kerää 70- ja 80-lukujen keikkamuistoja. Missä kävit, mitä bändejä näit, mikä jäi mieleen, syttyikö rakkaus?

Olitko Kaavin Iloharjulla tammikuussa 1985, kun kananmunanheittely keskeytti Dingon keikan? Miltä Hanoi Rocks kuulosti ensikiertueellaan vuonna 1981, jolloin esiintymisiiä oli peräti 102 eri puolilla Suomea.

Kerro keikkamuistosi kommenttiosiossa tai lähetä valokuva ja tägää se meille Instagramissa tai Twitterissä tunnisteilla #keikkamuisto ja #puoli7. Voit myös jakaa muistosi Facebook-seinällemme.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän