Hyppää pääsisältöön

Arkistomyynti: arkistoaineistoa yksityis- ja tutkimuskäyttöön


Pieni siivu Yle Arkiston kokoelmista on julkaistu verkossa. Jos haluat katsoa tai kuunnella ohjelmaa, tarkasta löytyykö etsimäsi aineisto Yle Areenasta tai Elävästä arkistosta. Voit myös tutkia, onko Arkiston Flickr-sivuilla tarpeisiisi sopivia valokuvia tai Arkiston Freesound-sivuilla käypiä äänitehosteita. Arkiston äänitetietokanta Fono.fi:stä voit tarkastella musiikkiäänitteiden metatietoja. Ammattikäyttöön aineistoa voit tiedustella täältä.

Eikö kaipaamaasi ohjelmaa löytynyt? Jos haluat tilata ohjelman yksityiseen käyttöösi tai yhteisösi sisäiseen tiedotuskäyttöön kopion, sekin voi olla mahdollista. Tee tiedustelu tai tilaus kopiosta Ylen arkistomyyntiin alla olevalla lomakkeella. Arkistomyynti hoitaa keskitetysti Ylen sisältöjen luovutuksesta yhtiön ulkopuoliseen käyttöön.

Tutkijat voivat tulla tutkimaan ennen vuotta 2009 lähetettyjä radio-ohjelmia Yle Arkistoon erillisellä sopimuksella. Lähetä meille tiedustelu oheisella lomakkeella. Kaikkia Ylen tv- ja radio-ohjelmia vuodesta 2009 lähtien voi katsella ja kuunnella KAVI:n Radio- ja televisioarkistossa. Lisäksi KAVI:ssa on katseltavissa Ylen omatuotantoiset tv-ohjelmat aina vuodesta 1957 lähtien.

Tiedustelulomake

Täytä lomake arkistoaineiston yksityis- ja tutkimuskäytöstä.

Toimitus-­ ja käyttöehdot sekä hinnasto

Tutustu myös kopioiden toimitus- ja käyttöehtoihin sekä hintoihin yksityistä käyttöä varten.

Mikäli emme voi toimittaa tilattua kopiota tekijänoikeudellisista tai jostain muusta syystä, ilmoitamme siitä sinulle. Tällöin lähettämäsi tilaus raukeaa automaattisesti, etkä sitoudu mihinkään.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Toimittaja, tietokirjailija ja muusikko Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen menehtyi sunnuntaina 12.8. tapaturmaisesti. Kaipaamme rakasta kollegaamme syvästi. Hänen älykäs, valoisa ja huumorintajuinen persoonansa valaisi päiviämme niin työyhteisössä kuin ohjelmissaankin. Perttu oli poikkeuksellinen toimittaja. Hän oli tekijänä aidosti ihmisläheinen, innostava, innostuva, pelkäämätön ja tarkkanäköinen.

 • Naprapaatti, osteopaatti vai kiropraktikko? Mistä kannattaa hakea apua selkävaivoihin?

  Mikä manipulaatiohoito auttaa selkäkipuihin?

  Kun selkää särkee tai niska jumittaa niin moni miettii, mistä hakisi apua. Pitääkö mennä lääkäriin vai auttaisiko jonkinsortin käsittely? Nettiä selaamalla löytyy helposti erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin suunnattuja hoitoja, mutta jää epäselväksi, mikä niistä tarjoaisi juuri omaan vaivaan sopivinta apua. Entä kannattaako käydä toisen hoitomuodon osaajalla, jos yksi ei auttanut?

 • Kuinka hyvin muistat 8. kauden tapahtumat?

  Tietovisa 8. kauden tapahtumista.

  Oletko todellinen UP-tietäjä vai vaan pelkkä pikakelaaja? Testaa, kuinka hyvin muistat Uuden Päivän 8. tuotantokauden juonikuviot. Tsemppiä testiin!