Hyppää pääsisältöön

Arkistomyynti: arkistoaineistoa yksityiseen käyttöön


Pieni siivu Yle Arkiston kokoelmista on julkaistu verkossa. Jos haluat katsoa tai kuunnella ohjelmaa, tarkista löytyykö etsimäsi aineisto Areenasta tai Elävästä arkistosta. Voit myös tutkia onko Arkiston Flickr-sivuilla tarpeisiisi sopivia valokuvia tai Arkiston Freesound-sivuilla käypiä äänitehosteita. Arkiston äänitetietokanta Fono.fi:stä voit tarkastella musiikkiäänitteiden metatietoja. Ammattikäyttöön aineistoa voit tiedustella täältä.

Eikö kaipaamaasi ohjelmaa löytynyt? Jos haluat tilata ohjelman yksityiseen käyttöösi tai yhteisösi sisäiseen tiedotuskäyttöön kopion, sekin voi olla mahdollista. Tee silloin tiedustelu tai tilaus kopiosta Yle Arkistomyyntiin alla olevalla lomakkeella. Arkistomyynti hoitaa keskitetysti Ylen sisältöjen luovutuksesta yhtiön ulkopuoliseen käyttöön.

Lue ensin kopioiden toimitus- ja käyttöehdot sekä hinnat yksityistä käyttöä varten

Täytä lomake huolellisesti. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä*. Voit lähettää lomakkeen meille joko tiedusteluna tai tilauksena. Valitse lomakkeesta haluamasi vaihtoehto.

Mikäli emme voi toimittaa tilattua kopiota tekijänoikeudellisista tai jostain muusta syystä, ilmoitamme siitä sinulle. Tällöin lähettämäsi tilaus raukeaa automaattisesti, etkä sitoudu mihinkään.

Kuinka tehdä tilaus tai tiedustelu kopiosta Ylen arkistomateriaalista?

Kuinka tehdä tilaus tai tiedustelu kopiosta Ylen arkistomateriaalista? Hur beställer jag en kopia eller får mer information om Yles arkivmaterial?

(valitse, lähetätkö lomakkeen tilauksena vai tiedusteluna / välj om du sänder blanketten som beställning eller förfrågan)

Lue myös - yle.fi:stä poimittua