Hyppää pääsisältöön

Encore-päivä: Toni Wirtanen ja Jannika B tarjoilevat superyllätyksen käsikkäin Vain elämää -ohjelmassa

Encore-jakson päivitys teki hyvää ohjelmalle.

Toni Wirtanen ja Jannika B esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä. // Kuva: Nelonen/Petri Aho

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Encore-päivää. Jos et halua tietää jakson tapahtumista ennakkoon, älä jatka lukemista.

Vain elämää -ohjelma lähestyy loppuaan, mutta perjantaina on luvassa vielä Encore-jakso Satulinnan saunamökistä. Jakso on uudistunut merkittävällä tavalla aiempien kausien päätösjaksoista, sillä nyt artistit esittävät itselleen tärkeitä kappaleita mistä tahansa genrestä ja kenen tahansa artistin tuotannosta. Yllättäen kukaan ei valitse toisensa laulua tällä kertaa, kun ei ole pakko.

Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Juha Tapio astuvat ulos mukavuusalueeltaan ja laulavat englanniksi. Jari Sillanpää puolestaan esiintyy äidinkielellään eli ruotsiksi. Cheek noudattaa vanhoja perinteitä esiintymällä Juha Tapion kanssa eli hän on jäänyt vielä duetto-ajatukseen, vaikka jakso on muuten uudistettu. Tällä kertaa Sanni ei kuulu yllättäjiin. Hän esittää kappaleen Pariisin Keväältä.

Muusikkoparin yllätysesiintyminen

Todellinen yllätys nähdään illallisella, kun Apulannan keulakuva Toni Wirtanen pyytää itselleen tärkeään biisiin avuksi vaimonsa, poppari Jannika B:n. Rokkari kertoo Evakon laulu -kappaleen saavan hänet aina murtumaan, eikä nytkään ole lainkaan varma, pystyykö esittämään koko laulua.

- Kun minä kaadun, niin minua ei kukaan nosta ylös niin kuin vaimoni Jannika, Toni sanoo kutsuessaan vaimonsa sisään.

Kyseessä on ensimmäinen kerta ikinä, kun Toni Wirtanen ja Jannika B esiintyvät yhdessä. Tosin rakastuneet muusikot arvelevat, ettei tämä jää viimeiseksi.

Wirtanen on sulaa vahaa vaimonsa vieressä, eikä parin pussailusta ja hellyydenosoituksista ole tulla loppua. Pari esittää dueton käsikkäin.

- Nyt on merkit kohdallaan. Se oli täysikuu silloinkin, kun me ollaan ensimmäistä kertaa pussailtu, Jannika sanoo esityksen jälkeen.

Musiikkileirin viimeinen ilta Satulinnassa päättyy tunnelmallisissa merkeissä yhteislauluun ja halauksiin.

Toni Wirtanen nähtiin viime viikonloppuna puolestaan kannustamassa yleisössä vaimoaan Jannika B:tä, joka kilpailee parhaillaan Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmassa.

Lue myös:

Kaija Koon päivä: Viimeinen Vain elämää -kausi huipentuu, Cheek omistaa biisin edesmenneelle isälleen ja Toni Wirtanen valitsee kirjoittamansa kappaleen

Juhan päivä: Sanni ja Juha Tapio sopivat välinsä – poppari soittaa kuin anteeksipyyntönä viulua Apocalyptican kanssa

Toni Wirtasen päivä: Cheek saa Jari Sillanpään itkemään – ja vetää sellaiset nauruhepulit, joita ei ole ennen nähty