Hyppää pääsisältöön

Leikola ja Lähde on nyt Lähde ja Hämäläinen

Jussi Lähteen ja Unto Hämäläisen kuva radio-ohjelmasta Lähde ja Hämäläinen
Jussi Lähde (vas.) ja Unto Hämäläinen Jussi Lähteen ja Unto Hämäläisen kuva radio-ohjelmasta Lähde ja Hämäläinen radio-ohjelmat,Unto Hämäläinen,Jussi Lähde

Ylen viikoittainen radio-ohjelma Leikola ja Lähde on loppuvuoden 2017 nimeltään Lähde ja Hämäläinen. Jussi Lähde saa perjantaina 3.11.2017 parikseen toimittaja Unto Hämäläisen.

Markus Leikola poistuu ohjelmasta loppuvuodeksi muiden töidensä ja sitoumustensa vuoksi. Unto Hämäläinen on mm. Helsingin Sanomien pitkäaikainen politiikan toimittaja. Hän jäi eläkkeelle keväällä 2017.

Yle Radio 1:n perjantaiaamujen Lähde ja Hämäläinen taustoittaa ja syventää politiikan ja yhteiskunnan ilmiöitä ja henkilöitä sekä selvittää, miten prosessit toimivat. Ohjelmassa on sekä yllättäviä että tuttuja vieraita politiikan maailmasta ja myös sen liepeiltä.

Lähde ja Hämäläinen kuullaan Yle Radio 1:ssä suorana perjantaisin klo 10.05 - 11.00, ja uusintana samana päivänä klo 17.15 sekä Yle Areenassa myös podcastina.

Ensimmäisessä lähetyksessä perjantaina 3.11.2017 on aiheena presidentinvaalit. Vieraina ovat SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja ja Keskustan entinen puoluesihteeri Timo Laaninen.

Yle Radio 1 verkossa

Lue myös - yle.fi:stä poimittua