Hyppää pääsisältöön

Vain elämää -ohjelma jatkuu: monista syistä uudella kaudella voisivat olla mukana esimerkiksi Evelina, Pikku G ja Olli Herman

YleX veikkaa jo nyt, ketkä voisivat olla seuraavat Vain elämää -starat. 8. kauden tähdet julkaistaan virallisesti alkuvuodesta 2018.

Vain elämää // Kuva: Promokuva: Nelonen

Huhut siitä, että Vain elämää -ohjelma päättyisi All Stars -kauteen, eivät pitäneetkään paikkaansa. Suosikkiohjelma saa jatkoa keväällä, kun uudet artistit matkustavat Espanjaan.

- Tänä syksynä nähdyn 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa. On toki ymmärrettävää, että näin ison ilmiön ympärillä liikkuu paljon huhuja ja ohjelma puhuttaa, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen kommentoi Nelosen tiedotteessa.

Vain elämää -ohjelman 8. kaudella on mukana tuttuun tapaan seitsemän uutta laulajaa, jotka kokoontuvat pöydän ääreen jakamaan elämäntarinaansa ja versioimaan toistensa hittejä. Uusi Vain elämää -kausi kuvataan Espanjassa, jossa musiikkileiri piipahti myös viime keväänä. Silloin ohjelmassa nähtiin Robin, Nikke Ankara, Petra, Laura Voutilainen, Olli Lindholm, Samu Haber ja Irina.

YleX spekuloi, ketkä voisivat olla mukana seuraavalla kaudella.

Evelina

Evelina on julkaissut vasta yhden albumin, mutta hänellä on jo useita miljoonia striimanneita hittejä, kuten Honey, Kylmii väreitä, Tornado, Sireenit ja Ei filtterii. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten vahvan oman soundin omaava laulaja ottaisi haltuun muiden artistien biisejä. Evelina voisi tuoda tv:n ääreen myös aiempaa nuorempaa yleisöä. Evelina on aiemmin nähty tosi-tv:ssä sekä The Voice of Finlandissa että Tähdet, tähdet -kilpailussa.

Samuli Putro

Pitkän linjan muusikko Samuli Putro on kommentoinut aiemmin harkitsevansa Vain elämää -ohjelmaan lähtöä. Putron päivänä muut muusikot voisivat valita kappaleita joko hänen soolotuotannostaan tai Zen Café -yhtyeen katalogista. Samuli Putrolla olisi varmasti erittäin mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana pitkän uran varrelta.

Olli Herman

Reckless Love -yhtyeen solisti Olli Herman toisi viihdyttävää rokkimeininkiä ohjelmaan. Herman tunnetaan vauhdikkaana esiintyjänä, joka on nähty aiemmin tv:ssä muun muassa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Laulaja julkaisi hiljattain ensimmäisen suomenkielisen soolosinglensä, Hei vaan moi. Herman on tunnettu myös The Local Bandistä, jossa soittavat lisäksi Archie Cruz, Alexi Laiho ja Jussi69.

Arja Koriseva

Veikkailimme jo aiemmin, että Arja Koriseva olisi hyvä valinta ohjelmaan. Laulaja on tunnettu muun muassa kappaleista Enkelin silmin, Tuulen värit ja Kuningaskobra. Vuoden 1989 Tangokuningatar on kansan rakastama artisti, joka heittäytyi musiikkiohjelmaan myös Tähdet, tähdet -kisan myötä. Tänä vuonna Koriseva on ollut jälleen mukana tosi-tv:ssä, kun hänet nähtiin _Altantin yli -_ohjelmassa. Korisevan herisevä nauru voisi tuoda vastapainoa itkemisestä tunnettuun ohjelmaan.

Pikku G

Ohjelman kiintiöräppäriksi sopisi mainiosti Pikku G, joka teki paluun keikkalavoille tänä vuonna. Hän on edelleen yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Viime kesäkuussa levy-yhtiö tiedotti, että Pikku G on solminut levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa eli palannut vanhalle tutulle levy-yhtiölleen. Vuosituhannen alussa julkaistut menestyslevyt Räjähdysvaara ja Suora lähetys ilmestyivät juuri Warner Music Finlandin kautta. Vain elämää -esiintyminen toisi taatusti buustia myös uusille biiseille.

Iisa

Regina-yhtyeestä soolouralle lähtenyt Iisa olisi mielenkiintoinen valinta Vain elämää -ohjelmaan. Hänellä on soolomateriaalia parin levyn verran ja Reginan tuotantoa neljä levyllistä. Iisa oli mukana myös Ruger Hauerin Mature-levyllä. Lisäksi artisti on tehnyt biisejä muille artisteille, kuten Paula Koivuniemelle, Laura Närhelle, Jukka Ässälle, Kaija Koolle ja Jannalle. Iisan persoonallinen tulkinta voisi tuoda lainakappaleisiin aivan uudenlaisen näkökulman.

Mariska

Erittäin monipuolisen uransa takia Mariska olisi täydellinen valinta Vain elämää -ohjelmaan. Mariska on iskelmä-, pop-, jazzlaulaja, sanoittaja ja säveltäjä, joka tunnettiin aiemmin hip hop -artistina. Mariska on sanoittanut kappaleita muun muassa Jenni Vartiaiselle ja Anna Puulle.

Lue myös:

Encore-päivä: Toni Wirtanen ja Jannika B tarjoilevat superyllätyksen käsikkäin Vain elämää -ohjelmassa

Kaija Koon päivä: Viimeinen Vain elämää -kausi huipentuu, Cheek omistaa biisin edesmenneelle isälleen ja Toni Wirtanen valitsee kirjoittamansa kappaleen

Juhan päivä: Sanni ja Juha Tapio sopivat välinsä – poppari soittaa kuin anteeksipyyntönä viulua Apocalyptican kanssa