Hyppää pääsisältöön

Punk’d Suomi -ohjelmassa YleX:n teemajakso – Jenspa jekuttaa Almaa, Köpiä ja Cristal Snow’ta: “Hirveää, kun piti viikon ajan huijata kaikkia”

Alma uskoo kummituksiin ja Cristal Snow pelkää pellejä. Saatat siis jo arvata, mihin heidän pränkkinsä liittyvät.

Jenspa (oik.) jekuttaa tänään Punk'd Suomi -ohjelmassa juontopariaan Almaa // Kuva: YleX/Annika Miettinen

YleX:n kuuntelijoiden kannattaa tänään 1. marraskuuta katsoa illan Punk’d Suomi -jakso, sillä YleX Aamun Vikin juontaman ohjelman prankkimestariksi saapuu Poikelus ja Hätönen -ohjelman Poikelus eli Jenspa. Jenspa jekuttaa ohjelmassa sekä juontopariaan Almaa, YleX Aamun Köpiä sekä Cristal Snow’ta.

Jenspa päätyi ohjelmaan Vikin pyynnöstä.

- Viki otti aikamoisen riskin kertomalla tästä mulle. Jos olisin kieltäytynyt, niin mikäli Viki olisi pyytänyt Köpiä tai Almaa, niin eiväthän he olisi voineet jekuttaa mua, Jenspa sanoo.

- Se, että pääsin olemaan tuossa roolissa, oli hyvä, sillä mulla menee sikana tunteisiin, jos joku vedättää.

Etenkin Cristalin ja Alman pränkkääminen oli helppoa, sillä Cristal pelkää tunnetusti pellejä ja Alma on kertonut radiossa uskovansa kummituksiin. Cristal joutui kohtaamaan pelkäämänsä pellet kahvilassa, Alma taas luuli olevansa tulossa neuvotteluun uudesta tv-ohjelmasta, kun tuotantoyhtiön tiloissa alkoi tapahtua kummia: valot alkavat välkkyä, jostain kaukaa kuuluu kolinaa.

Tuolloin Alma mainitsee, että kyseessä voi olla kummitus, eli jäynä upposi kohteeseen.

Jenspa kertoo, että pränkkien tekeminen oli helpotus, sillä niiden salaaminen oli yllättävän raskasta. Jenspan piti kehittää erilaisia tekosyitä, miksi tavata Cristal ja Köpi kahvilassa ja uskotella Almalle, että joku yhteinen tv-projekti olisi tulossa.

- Hirveää, kun piti viikon ajan huijata kaikkia. YleX Illan Kareisen Jani ihmetteli tuon kuvausviikon ajan, että miksi meikkaan hirveästi töiden jälkeen. Enhän mä voinut kertoa, että menen kuvauksiin.

Alma mainitsee ohjelmassa pränkin jälkeen, että tulee kostamaan tämän Jenspalle jollain tavalla. Jenspa ei ole ainakaan vielä huomannut, että näin olisi tapahtunut. Hänellä on kuitenkin pari vaihtoehtoa siihen, mikä olisi pahin jäynä, johon voisi joutua.

- Että mun kaikki rahat olisi viety. Tai joku ihan hirveä, että jollekin olisi sattunut jotain niin rajua, ettei sitä voisi näyttää televisiossa. Joku sellainen, johon liittyy joku sarjamurhaaja.

Punk'd Suomi tänään Subilla klo 21.

Muokattu 1.11. klo 14:12 korjattu ohjelman alkamisaika.

Lue myös:

Punk’d Suomen juontaja Viki Eerikkilän pokka petti sarjan kuvauksissa: “Joidenkin kohdalla tuli sellainen olo, että mentiinkö nyt liian pitkälle”