Hyppää pääsisältöön

Murha paratiisissa – brittisarjan komisario keskellä vehreää idylliä

Suosikkisarja Murha paratiisissa palaa Karibian upeisiin maisemiin kuudennen kauden uusin jaksoin.
Karibian upeissa maisemissa komisario Humphrey Goodman (Kris Marshall) ja ylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert). Suosikkisarja Murha paratiisissa palaa Karibian upeisiin maisemiin kuudennen kauden uusin jaksoin. Kuva: Red Planet Pictures Murha paratiisissa,Yle TV1,Kris Marshall,Joséphine Jobert

TV1 sunnuntaisin 7.7. - 25.8.2019 klo 17.08 - 18.00, Areenassa 7 päivää

Brittiläinen rikosomisario Humphrie Goodman (Kris Marshall) on kotiutunut hyvin Saint-Marien saarelle. Kaiken työn tiimellyksen keskellä hän kaipaa jotain enemmän. Olisiko nyt aika ottaa riski rakkaudessa?

Murha paratiisissa -sarjan (12) kuudennen tuotantokauden jaksoissa paratiisimaisen saaren yllä kaartuu Karibian syvänsininen taivas. Ykkönen esittää uusintana kauden kahdeksan jaksoa. Heti perään nähdään uusintana seitsemännen kauden jaksot. Sarjaan on tulossa myös kahdeksas kausi!

Tuttu tiimi apuna

Goodmanin ryhmässä työskentelevät tutut rikosylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert), konstaapeli Dwayne Myers (Danny John-Jules) ja konstaapeli JP Hooper (Tobi Bakare). Poliisipäällikön tärkeää virkaa hoitaa Selwyn Patterson (Don Warrington).

Kuudennella kaudella Humphrey ja hänen tiiminsä tutkivat muun muassa tiedemiehen kuolemaa, dramaattisia tapahtumia hotellissa sekä krikettipiirien sotkuja. Florencen tunteet kuohuvat vanhan ystävän kohtalon vuoksi.

Keikka Lontooseen

Goodmanille on luvassa työkeikka kotikonnuille, sumuiseen Lontooseen, jonne yksi uusi rikostutkinta johtaa. Onko sen reissun jälkeen mikään enää ennallaan? Entä saako komisario sydämenasiansa kuntoon?

Muissa rooleissa näyttelevät Sally Bretton, Elizabeth Bourgine ja Ardal O’Hanlon.

Death in Paradise. Idea ja käsikirjoitus: Robert Thorogood. Tuotanto: BBC, Red Planet Pictures, Atlantique Productions, Britannia, 2017. Sarjan kuudes kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.