Hyppää pääsisältöön

Jäljet päättyvät Berliiniin – uusia jaksoja

Saksalaissarjan erikoisyksikkö jatkaa työtään uusissa jaksoissa.
Oliver Radek (Hans-Werner Meyer, vas.), Mina Amiri (Jasmin Tabatabai), Mark Lohmann (Bert Tischendorf) ja Lucy Elbe (Josephin Busch). Saksalaissarjan erikoisyksikkö jatkaa työtään uusissa jaksoissa. Kuva: ZDF/Oliver Feist Yle TV1,jäljet päättyvät berliiniin

TV1 sunnuntaisin 19.11.2017 - 4.3.2018 klo 19.30 - 20.30 (3. kausi), 10.6. - 26.8. klo 19.45 - 20.30 (4. kausi), 2.9. - 25.11. (5. kausi) ja 2.12.2018 - 10.3.2019 (6. kausi)
Areenassa 30 päivää

Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt etsimään kadonneita henkilöitä. Saksalaissarja Jäljet päättyvät Berliiniin (12) kertoo yksikön neljän rikostutkijan työskentelystä.

Ykkönen esittää sarjan kolmannen kauden ja kesällä 10.6. alkaen neljännen, viidennen ja kuudennen tuotantokauden uudet jaksot. Kaudet sisältävät 12 jännittävää tarinaa. Sarjan seitsemäs kausi on tulossa ohjelmistoon myöhemmin.

Rikostutkijoiden yksikössä työskentelevät ylikomisariot Oliver Radek (Hans Werner Meyer) ja Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) sekä komisario Sandra Reiß (Susanne Bormann). Joukkoa vahvistaa Sandran entinen poikaystävä, rikospoliisi Daniel Prinz (Florian Panzner). Viidennellä kaudella Sandran ja Danielin tilalla aloittavat rikostutkijat Mark Lohmann (Bert Tischendorf) ja Lucy Elbe (Josephin Busch).

Radekin ryhmän tutkittavaksi tulee muun muassa venäläisen toisinajattelijan ja pikkupojan katoaminen. Nunnien ylläpitämä asunnottomien yömaja tarvitsee apua ja ympäristöaktivistien poika katoaa jäljettömiin.

Kadonneiden kohtalo ei ole päällikkö Radekin ainoa huoli, sillä koko hänen ryhmänsä tulevaisuus on vaakalaudalla. Ja ryhmän tulevaisuudesta päättää Radekin vanha tuttu vastustaja.

Letzte Spur Berlin. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2014 - 2015.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.