Hyppää pääsisältöön

Äänestä suosikkiasi Faunin iltapäivän musiikeista

Huilu ja nuotteja
Huilu ja nuotteja Kuva: Yle huilu

Yle Radio 1:n Faunin iltapäivä on äänilevykonsertti, jonka ohjelmisto ulottuu kevyestä klassisesta operetti-, musikaali- ja elokuvamusiikin helmiin. Ohjelma kuullaan Radio 1:ssä joka päivä klo 16 uutisten jälkeen.

Tällä viikolla haluamme kuulla, mikä päivän kappaleista on paras. Voit liittää mukaan myös perustelut.

Äänestys on päättynyt.

Äänestyksen voittaneet kappaleet kuullaan Faunin iltapäivässä torstaina 16.11. klo 16.15. Parhaat perustelut luetaan lähetyksessä!

  • Michael Gordonin kuoroteoksen omaelämäkerrallinen ote viehättää

    Michael Gordonin kuoroteoksen omaelämäkerrallinen ote viehät

    Yhdysvaltalainen Michael Gordon (s. 1956) säveltää mielellään laajoja teoksia epätavanomaisille kokoonpanoille. Aiemmin on valmistunut muun muassa seitsemälle fagotille ja kuudelle lyömäsoittajalle laaditut musiikilliset maratonit, joissa esittäjistön kestävyys on asetettu puntariin.

  • Camerata du Léman tarjoilee kurinalaista ja iskevää soittoa

    Camerata du Léman tarjoilee kurinalaista ja iskevää soittoa

    Sveitsissä toimiva jousiorkesteri Camerata du Léman päätyi studioon soitettuaan ensin viitisenkymmentä lämmittelykonserttia. Ensijulkaisun säveltäjänimiä ovat Modest Musorgski sekä Pjotr Tšaikovski. Tšaikovskin alun perin jousisekstetille kirjoitettu Muistoja Firenzestä on tällä julkaisulla ikuistettu jousiorkesteriversiona.