Hyppää pääsisältöön

Rakastatko puujalkavitsejä? Valmistaudu Nenäpäivän Naurumaratoniin, sillä YleX Aamun Viki ja Köpi yrittävät selviytyä 36 tunnin pituisesta radiolähetyksestä

Hyväntekeväisyys ei ole koskaan ollut näin hauskaa. Naura loputtomalle Vitsilingolle, ja lahjoita halutessasi Nenäpäivä-keräykseen.

Nenäpäivä on täällä taas! // Kuva: YleX/Juuli Aschan

Osallistu YleX:n Nenäpäivä-keräykseen lähettämällä viesti YLEX numeroon 16499. Näin tuet pottia viidellä eurolla. Voit myös lahjoittaa osoitteessa nenäpäivä.fi/ylex.

Loputon Vitsilinko

YleX Aamun Viki ja Köpi yrittävät selviytyä 36 tunnin pituisesta radiolähetyksestä keräämällä samalla rahaa kehitysmaiden lapsille. Naurumaratonia voi seurata suorana YleX:n taajuksilla, Areenassa tai paikan päällä Helsingin Aleksanterinkadun ja Keskuskadun risteyksessä sijaitsevassa Nenäkulmassa 9. marraskuuta klo 11 alkaen.

Naurumaratonissa vierailee tähtiä YleX:n ohjelmista ja artistivieraita, kuten Reino Nordin, Evelina, Kasmir, Jannika B ja Justimus. Show’hun kuuluu Vitsilinkoa sekä Naurumaraton-yllätyslaatikoita, joiden jännittävästä sisällöistä vastaavat muun muassa Poikelus ja Hätönen sekä Tommi Manninen.

Nenäpäivä-meininkiä kannattaa seurata myös YleX:n somessa.

Palaa Naurumaratonin tunnelmiin uudelleen näiden klippien avulla tai Yle Areenassa: