Hyppää pääsisältöön

”SuomiLOVE kertoo suuresta ja monimuotoisesta rakkaudesta”

SuomiLOVE-kirja
SuomiLOVE-kirja SuomiLOVE

Juontaja Jenni Pääskysaari tiivistää uuden SuomiLOVE-kirjan esipuheessa ohjelman ytimen. Sen, että rakkaus voittaa.

SuomiLOVEn juontaja Jenni Pääskysaari ajattelee, että suomalaisuuteen kuuluu myös rohkeus osoittaa tunteita. Se on käynyt hänelle selväksi ohjelmaa tehdessä.
- Me olemme päässeet näkemään läheltä, miten kaikenikäiset, -näköiset ja -taustaiset ihmiset ovat juhlistaneet erilaisia rakkauden muotoja. Minusta se on hyvin rohkeaa, Jenni sanoo.
Tätä sanomaa jakaa vastajulkaistu SuomiLOVE-kirjakin. Siinä on mukana televisiossa koettuja tarinoita, artistien haastatteluja sekä kuvia erilaisista rakkauksista eri puolilta Suomea. Kirjassa omasta rakkaudestaan ja SuomiLOVE-kokemuksestaan kertovat Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Johanna Kurkela, Arttu Wiskari, Robin ja Katri Helena.
Jenni on kirjoittanut kirjan esipuheen Rakkaus voittaa -otsikon alle.
- Siinä tekstissä haluan sanoa, että vaikka kyynisyys jyllää tässä ajassa, elää usko ihmiseen ja rakkauden monimuotoisuuteen erittäin vahvana.
Jenni ei epäröi sanoa, että SuomiLOVE on muuttanut ihmisten elämiä. Satavarmasti hän tietää sen omalta kohdaltaan.
- Me tekijätiimissä - sekä artistivieraiden keskuudessa - kiitämme toisiamme jatkuvasti. Meille on todella tärkeää, että saamme olla välittämässä rakkauden sanomaa, Jenni kertoo.
Paitsi juontajana, Jenni on tunnettu myös kirjailijana. Siksi hänen sydäntään lämmittää, että SuomiLOVEsta pääsee nyt nauttimaan kirjanakin.
- Kirja on kaunis esine, jonka antamisessa, saamisessa ja lukemisessa on oma hohdokkuutensa. SuomiLOVE-kirjaan voi tarttua ja palata omaan tahtiin, sitä on mukava selailla ja lukea yksi tarina nyt ja toinen seuraavassa sopivassa hetkessä.
- Pahoin kuitenkin pelkään, että kuten SuomiLOVEn katsomista on vaikea lopettaa kesken, myös kirja voi olla vaikea laskea kädestä. Aidot tunteet ja tarinat koukuttavat, Jenni nauraa.

SuomiLOVEn 4. tuotantokausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta TV1:ssä klo 21.15

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!