Hyppää pääsisältöön

”SuomiLOVE kertoo suuresta ja monimuotoisesta rakkaudesta”

SuomiLOVE-kirja
SuomiLOVE-kirja SuomiLOVE

Juontaja Jenni Pääskysaari tiivistää uuden SuomiLOVE-kirjan esipuheessa ohjelman ytimen. Sen, että rakkaus voittaa.

SuomiLOVEn juontaja Jenni Pääskysaari ajattelee, että suomalaisuuteen kuuluu myös rohkeus osoittaa tunteita. Se on käynyt hänelle selväksi ohjelmaa tehdessä.
- Me olemme päässeet näkemään läheltä, miten kaikenikäiset, -näköiset ja -taustaiset ihmiset ovat juhlistaneet erilaisia rakkauden muotoja. Minusta se on hyvin rohkeaa, Jenni sanoo.
Tätä sanomaa jakaa vastajulkaistu SuomiLOVE-kirjakin. Siinä on mukana televisiossa koettuja tarinoita, artistien haastatteluja sekä kuvia erilaisista rakkauksista eri puolilta Suomea. Kirjassa omasta rakkaudestaan ja SuomiLOVE-kokemuksestaan kertovat Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Johanna Kurkela, Arttu Wiskari, Robin ja Katri Helena.
Jenni on kirjoittanut kirjan esipuheen Rakkaus voittaa -otsikon alle.
- Siinä tekstissä haluan sanoa, että vaikka kyynisyys jyllää tässä ajassa, elää usko ihmiseen ja rakkauden monimuotoisuuteen erittäin vahvana.
Jenni ei epäröi sanoa, että SuomiLOVE on muuttanut ihmisten elämiä. Satavarmasti hän tietää sen omalta kohdaltaan.
- Me tekijätiimissä - sekä artistivieraiden keskuudessa - kiitämme toisiamme jatkuvasti. Meille on todella tärkeää, että saamme olla välittämässä rakkauden sanomaa, Jenni kertoo.
Paitsi juontajana, Jenni on tunnettu myös kirjailijana. Siksi hänen sydäntään lämmittää, että SuomiLOVEsta pääsee nyt nauttimaan kirjanakin.
- Kirja on kaunis esine, jonka antamisessa, saamisessa ja lukemisessa on oma hohdokkuutensa. SuomiLOVE-kirjaan voi tarttua ja palata omaan tahtiin, sitä on mukava selailla ja lukea yksi tarina nyt ja toinen seuraavassa sopivassa hetkessä.
- Pahoin kuitenkin pelkään, että kuten SuomiLOVEn katsomista on vaikea lopettaa kesken, myös kirja voi olla vaikea laskea kädestä. Aidot tunteet ja tarinat koukuttavat, Jenni nauraa.

SuomiLOVEn 4. tuotantokausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta TV1:ssä klo 21.15

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.

 • Ensimmäiset SuomiLOVE-konsertin artistit julki

  Katso, keitä on esiintymässä 4. kauden huipennuksessa!

  Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki! esiintyvät SuomiLOVEn suorana lähetettävässä päätöskonsertissa SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävään konserttiin. TV1:ssä lauantaina 17. helmikuuta nähtävässä konsertissa esiintyvät muun muassa Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki!.