Hyppää pääsisältöön

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku.

Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit. Niissä oli tapahtumassa jotain, mistä tulevalla aviomiehellä ei ollut pienintäkään aavistusta.
Sen sijaan Erno oli keskittynyt treenaamaan häävalssia, mikä vaati häneltä ankaraa tsemppausta. Erno nimittäin sairastaa MS-tautia, eikä liikkuminen pääosin onnistunut ilman pyörätuolia. Häävalssiksi oli valittu Ernon ihannoiman Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille.
Häätreeneissä Erno pysähtyi. Katri oli nimittäin kutsunut SuomiLOVEn ja Jarkko Martikaisen yllättämään rakkaan miehensä. Niin syntyi yllätys, joka sulatti suomalaisten sydämet.
Mutta mitä Ernolle ja Katrille kuuluu nyt? Melkoisen hyvää!
- Silittelen tässä juuri tätä jättikokoista mahaani, Katri nauraa puhelimeen Kittilässä. Aviopari odottaa ensimmäistä lastaan, ja laskettu aika on helmikuussa.
- Katsotaan, ollaanko Jenni Haukion kanssa samaan aikaan synnyttämässä, Katri sanoo viitaten tietenkin presidenttipariin, jonka laskettu aika on niin ikään helmikuussa.
Presidenttipari ei ole vielä paljastanut, onko heille tulossa tyttö vai poika. Mitenkäs on Katrin ja Ernon laita?
- Todennäköisesti tyttö on tulossa, Katri paljastaa.
Hän on voinut raskauden ajan hyvin, varsinkin nyt, kun aamupahoinvoinnit ovat taaksejäänyttä elämää.
- Perheenlisäys hyvin odotettu ja toivottu asia. Me molemmat olemme todella innoissamme.
- Ernon MS-tauti tuo omia haasteita lapsenhoitoon, mutta kyllä me keinot keksimme. Meillä on esimerkiksi sellaiset vaunut, joita voi työntää pyörätuolista, Katri kertoo.
Hänellä on yksi lapseen liittyvä toive:
- Toivottavasti hänestä tulee vahva ihminen, joka osaa arvostaa itseään.

Lue täältä alkuperäinen juttu Katrin ja Ernon SuomiLOVE-yllätyksestä!

SuomiLOVEn 4. kausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta klo 21.15 TV1:ssä!

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.

 • Ensimmäiset SuomiLOVE-konsertin artistit julki

  Katso, keitä on esiintymässä 4. kauden huipennuksessa!

  Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki! esiintyvät SuomiLOVEn suorana lähetettävässä päätöskonsertissa SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävään konserttiin. TV1:ssä lauantaina 17. helmikuuta nähtävässä konsertissa esiintyvät muun muassa Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki!.