Hyppää pääsisältöön

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku.

Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit. Niissä oli tapahtumassa jotain, mistä tulevalla aviomiehellä ei ollut pienintäkään aavistusta.
Sen sijaan Erno oli keskittynyt treenaamaan häävalssia, mikä vaati häneltä ankaraa tsemppausta. Erno nimittäin sairastaa MS-tautia, eikä liikkuminen pääosin onnistunut ilman pyörätuolia. Häävalssiksi oli valittu Ernon ihannoiman Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille.
Häätreeneissä Erno pysähtyi. Katri oli nimittäin kutsunut SuomiLOVEn ja Jarkko Martikaisen yllättämään rakkaan miehensä. Niin syntyi yllätys, joka sulatti suomalaisten sydämet.
Mutta mitä Ernolle ja Katrille kuuluu nyt? Melkoisen hyvää!
- Silittelen tässä juuri tätä jättikokoista mahaani, Katri nauraa puhelimeen Kittilässä. Aviopari odottaa ensimmäistä lastaan, ja laskettu aika on helmikuussa.
- Katsotaan, ollaanko Jenni Haukion kanssa samaan aikaan synnyttämässä, Katri sanoo viitaten tietenkin presidenttipariin, jonka laskettu aika on niin ikään helmikuussa.
Presidenttipari ei ole vielä paljastanut, onko heille tulossa tyttö vai poika. Mitenkäs on Katrin ja Ernon laita?
- Todennäköisesti tyttö on tulossa, Katri paljastaa.
Hän on voinut raskauden ajan hyvin, varsinkin nyt, kun aamupahoinvoinnit ovat taaksejäänyttä elämää.
- Perheenlisäys hyvin odotettu ja toivottu asia. Me molemmat olemme todella innoissamme.
- Ernon MS-tauti tuo omia haasteita lapsenhoitoon, mutta kyllä me keinot keksimme. Meillä on esimerkiksi sellaiset vaunut, joita voi työntää pyörätuolista, Katri kertoo.
Hänellä on yksi lapseen liittyvä toive:
- Toivottavasti hänestä tulee vahva ihminen, joka osaa arvostaa itseään.

Lue täältä alkuperäinen juttu Katrin ja Ernon SuomiLOVE-yllätyksestä!

SuomiLOVEn 4. kausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta klo 21.15 TV1:ssä!

 • 24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

  Annan ja Sirkun ystävyys syvenee entisestään

  Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään. SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella.

 • Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

  Katri ja Ernon tarina sulatti sydämet SuomiLOVEn 1. kaudella

  Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku. Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit.

 • ”SuomiLOVE kertoo suuresta ja monimuotoisesta rakkaudesta”

  Jenni Pääskysaari kirjoitti SuomiLOVE-kirjan esipuheen

  Juontaja Jenni Pääskysaari tiivistää uuden SuomiLOVE-kirjan esipuheessa ohjelman ytimen. Sen, että rakkaus voittaa. SuomiLOVEn juontaja Jenni Pääskysaari ajattelee, että suomalaisuuteen kuuluu myös rohkeus osoittaa tunteita.