Hyppää pääsisältöön

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku.

Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit. Niissä oli tapahtumassa jotain, mistä tulevalla aviomiehellä ei ollut pienintäkään aavistusta.
Sen sijaan Erno oli keskittynyt treenaamaan häävalssia, mikä vaati häneltä ankaraa tsemppausta. Erno nimittäin sairastaa MS-tautia, eikä liikkuminen pääosin onnistunut ilman pyörätuolia. Häävalssiksi oli valittu Ernon ihannoiman Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille.
Häätreeneissä Erno pysähtyi. Katri oli nimittäin kutsunut SuomiLOVEn ja Jarkko Martikaisen yllättämään rakkaan miehensä. Niin syntyi yllätys, joka sulatti suomalaisten sydämet.
Mutta mitä Ernolle ja Katrille kuuluu nyt? Melkoisen hyvää!
- Silittelen tässä juuri tätä jättikokoista mahaani, Katri nauraa puhelimeen Kittilässä. Aviopari odottaa ensimmäistä lastaan, ja laskettu aika on helmikuussa.
- Katsotaan, ollaanko Jenni Haukion kanssa samaan aikaan synnyttämässä, Katri sanoo viitaten tietenkin presidenttipariin, jonka laskettu aika on niin ikään helmikuussa.
Presidenttipari ei ole vielä paljastanut, onko heille tulossa tyttö vai poika. Mitenkäs on Katrin ja Ernon laita?
- Todennäköisesti tyttö on tulossa, Katri paljastaa.
Hän on voinut raskauden ajan hyvin, varsinkin nyt, kun aamupahoinvoinnit ovat taaksejäänyttä elämää.
- Perheenlisäys hyvin odotettu ja toivottu asia. Me molemmat olemme todella innoissamme.
- Ernon MS-tauti tuo omia haasteita lapsenhoitoon, mutta kyllä me keinot keksimme. Meillä on esimerkiksi sellaiset vaunut, joita voi työntää pyörätuolista, Katri kertoo.
Hänellä on yksi lapseen liittyvä toive:
- Toivottavasti hänestä tulee vahva ihminen, joka osaa arvostaa itseään.

Lue täältä alkuperäinen juttu Katrin ja Ernon SuomiLOVE-yllätyksestä!

SuomiLOVEn 4. kausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta klo 21.15 TV1:ssä!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!