Hyppää pääsisältöön

Kuka Siskonpedin hahmoista olisit?

Siskonpedin näyttelijät hyppäävät ilmaan valkoisessa miljöössä.
Siskonpedin näyttelijät hyppäävät ilmaan valkoisessa miljöössä. Siskonpeti

Siskonpedin hahmot ovat jo unohtumattomia, ja olet saattanut kuulla sarjan lentävän lauseen, vaikka et olisi katsonut koskaan jaksoakaan. Nyt on aika kokeilla, kenen Siskonpedin hahmon kanssa sinulla on eniten yhteistä. Pidä mielessä Siskonpeti-henkinen huumori ja vastaa kysymyksiin samalla vakavuudella. Muistin virkistykseksi tuloksiin on linkattu myös jakso, jossa kaksoisolentosi esiintyy. Kuka sinusta paljastuu?

Testaa!

Mikä elämässä on tärkeintä?

Mikä on mottosi?

Mistä sinut tullaan muistamaan kuolemasi jälkeen?

Mitä tilaat baarissa?

Mikä olisi unelmatyösi?

Perheeseen tulee yllätysvauva! Miten reagoit?

Ystäväsi pyytää sinua bestmanikseen/morsiusneidokseen, mitä vastaat?

Mistä saat toistuvasti kuulla puolisoltasi tai ystäviltäsi?

Mitä teet mielelläsi vapaa-ajallasi?

Testin tuloksista pääset myös katsomaan jakson, jossa hahmosi esiintyy. Tunnistatko siinä jo itsesi?

Siskonpedin jaksot Areenassa.

#siskonpeti
Siskonpeti Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

 • Sokeatkin ottavat kuvia – Donna-sarja murtaa ennakkoluuloja syntymäsokean Johanna Herrasen avustuksella

  Onko sarja näkövammaisen kulmasta uskottava?

  Rullaportaisiin meno sokeana vaatii taituruutta ja opaskoirakin voi kähveltää. Donnaa esittävä näkevä näyttelijä Alina Tomnikov sai sokean rooliinsa apua syntymäsokealta Johanna Herraselta. Miten toimia, kun kohtaa näkövammaisen, ja mitä kuvailutulkkaus tarkoittaa? Näkevä saattaa oppia sarjasta jopa uutta, mutta onko Donna näkövammaisesta uskottava?

 • Lapsemme on paleoliittinen!

  Jäänne-kuunnelmassa perheen lapsella on muinaiset geenit

  Jäänne-kuunnelma käsittelee sitä, millaista on kun tavalliseen suomalaiseen perheeseen syntyy erilainen lapsi – arviolta 140 000 vuotta sitten viimeksi maailmassa elänyt aito homo erectus, joka nimetään Karloksi.

 • Sorjosen toinen kausi menee ihon alle

  Vakavien rikosten erikoisyksikön työ Lappeenrannassa jatkuu.

  Maailmanlaajuista suosiota niittäneen ja palkintoja saaneen Sorjosen toinen tuotantokausi nähdään Ylellä syksyllä 2018. Sorjosen luoja Miikko Oikkonen kertoo, että kauden teemana on menneisyys, ja että jo kuvatulla kaudella mukana olleet uskovat uusien rikostarinoiden herättävän keskustelua. Oikkonen vihjaa, että ensimmäisellä kaudella "pelkäystyynyyn" turvautuneiden katsojien kannattaa varata sellainen myös tulevalle kaudelle.

 • Kiljukoon nyt kaikkein kaula

  Kadonneen nauhan arvoitus on ratkennut!

  Tuiki harva esine katoaa kokonaan jäljettömiin. Useimmiten tavara löytyy vain täysin väärästä paikasta kuin Toukolan pojan poisheittämä A-p-c-kirja.