Hyppää pääsisältöön

Grantchester – uusi 3. tuotantokausi

Pastori Sidney Chambers ja rikoskomisario Geordie Keating jatkavat yhteistyötä Grantchester-sarjan uusissa jaksoissa.
Pastori Sidney Chambers (James Norton) ja rikoskomisario Geordie Keating (Robson Green) jatkavat yhteistyötä sarjan uusissa jaksoissa. Pastori Sidney Chambers ja rikoskomisario Geordie Keating jatkavat yhteistyötä Grantchester-sarjan uusissa jaksoissa. Kuva: Kudos/ITV Grantchester,James Norton,Robson Green,Yle TV1

TV1 lauantaisin 9.12.2017 - 13.1.2018 klo 19.40 - 20.30
Yle Areenassa 30 päivää

Vehmaan Grantchesterin kylän seurakunnan sielunpaimenena toimii Sidney Chambers (James Norton). Pastorin ja rikoskomisario Geordie Keatingin (Robson Green) välille on kasvanut luja ja todellinen ystävyys, jota ei riko mikään.

Ykkönen esittää 1950-luvulle sijoittuvan suosikkisarjan Grantchester (12) kolmannen tuotantokauden kuusi uutta jaksoa.

Usko ja rakkaus

Grantchesterin pappilassa ja poliisiasemalla painitaan nyt suurten elämänkysymysten äärellä.

Sidney kamppailee uskon ja rakkauden välillä. Hänen nuoruudenrakastettunsa, Amanda Kendall (Morven Christie) odottaa lasta ja päätti palata takaisin kylään. Ilman aviomiestään.

Miten Sidneyn ja Amandan elämä nyt järjestyy?

Seurakuntansa sydän, ja onnettomasti rakastunut pastori tietää tarkoin mitä hänen kirkkonsa opettaa. Silti häntä korventaa ajatus, miksi Jumala haluaisi kieltää ihmisiltä kaiken kauniin – vai kieltääkö sen sittenkin vain kirkko?

Poliisin erehdys

Rikoskomisario Geordie Keatingin erehdyksestä syntyy pahaa jälkeä, poliisiasemalla kunnianhimo saa hyvän ihmisen tekemään väärin ja ihmiset kostavat toisille pahaa oloaan.

Omaa kamppailuaan käy kappalainen Finchia (Al Weaver) ja Sidneyn taloudenhoitaja rouva Maguirea (Tessa Peake-Jones).

Sarjan aloitusjaksossa Sidney löytää pappilasta kuolleen linnun, liekö vain törmännyt johonkin. Kun samoja siipiniekkoja löytyy rikoksen uhrien läheltä, herää epäilys siitä, että joku haluaa lähettää viestin.

Draamasarja perustuu James Runcien rikosromaaneihin.

Grantchester. Käsikirjoitus: Daisy Coulam. Ohjaus: Harry Bradbeer. Tuotanto: Lovely Day, Masterpiece Production, ITV, Britannia, 2017.

Kommentit