Hyppää pääsisältöön

Heidi Sohlberg: tuomari kopeloi kauneuskilpailun kandidaatteja häpeilemättömästi 90-luvulla

Kuva Heidi Sohlbergistä Puoli7 -studiossa
Kuva Heidi Sohlbergistä Puoli7 -studiossa Kuva: YLE / Totti Toivonen Heidi Sohlberg

Juontaja Heidi Sohlberg ja Susanna Laine muistelivat suorassa Puoli seitsemän -lähetyksessä kokemuksiaan Miss Suomi -kilpailuista. Sohlberg kertoi myös eräässä toisessa kauneuskilpailussa tapahtuneesta epämiellyttävästä kokemuksesta.

Vuoden 2001 Missi Heidi Sohlberg osallistui ennen Miss Suomi -kilpailua lukuisiin "maakuntakisoiksi" kutsumiinsa pienempiin kauneuskilpailuihin. Yhdessä niistä kauneuskilpailun kandidaatit joutuivat yllättäen tuomaristoon kuuluneen tv-toimittajan kopeloimaksi.

- Hän tuli niinku ihan tälleen rohkeesti ja mittaili et minkäslainen vyötärö sulla on. Ja mä olin kuitenkin aika nuori tyttö.

Olin kuitenkin aika nuori tyttö.

Mittailu uutisoitiin jo tuolloin, pari kymmentä vuotta sitten, Ilta-Sanomissa. Tavallisena ja täysin hyväksyttävänä tuomarin käyttäytymistä ei siis silloinkaan pidetty.

- Onhan se ollut silloin outoo että yks kisan tuomareista jokaisen ehdokkaan vyötärön kokeilee käsin.

Traumoja tapahtuneesta ei Sohlbergille kuitenkaan ei jäänyt.

- En mä sitä kokenut mitenkään, et mua on nyt niinku ahdisteltu tai kopeloitu.

Se on kuin "toisesta maailmasta".

Puoli seitsemän studiossa oltiin yksimielisiä siitä, että Sohlbergin kokema kopelointi ei olisi enää nykypäivänä mahdollista ja se on kuin "toisesta maailmasta".

Nykyisin juontajana ja sisustussuunnittelijana työskentelevä Sohlberg muisteli Laineen kanssa myös missikiertueen raskautta ja heidän saamiaan pinssejä ja yöpaitoja. Sohlberg tunnusti kolaroineensa Missi-autonsa nukahdettuaan rattiin Lahden moottoritiellä.

Katso Heidi Sohlbergin koko haastattelu Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän