Hyppää pääsisältöön

Minkä taakseen jättää – brittijännärin kaksi tuotantokautta

Uusi brittiläinen jännityssarja kuvaa rikostutkijoiden työtä kahden jutun parissa. Päärooleissa nähdään Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar.
Brittiläisen jännityssarjan päärooleissa näyttelevät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Uusi brittiläinen jännityssarja kuvaa rikostutkijoiden työtä kahden jutun parissa. Päärooleissa nähdään Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Kuva: Mainstreet Pictures 2015 Yle TV1,Unforgotten

TV1 lauantaisin 16.2. - 2.3.2019 klo 23.15 - 00.45 (1. kausi uusintana), 9. - 23.3. (2. kausi uusintana), Areenassa 7 päivää
TV1 lauantaisin 13. - 27.4.2019 klo 21.50 - 23.20, Areenassa 30 päivää (uusi 3. kausi)

Brittiläinen jännityssarja Minkä taakseen jättää (12) seuraa rikosylikomisario Cassie Stuartin ja komisario Sunny Khanin työskentelyä kahden vanhan rikosjutun parissa.

Ykkönen esittää uusintana sarjan kaksi, kuusiosaista tuotantokautta. Sarjan kolmas kausi alkaa lauantaina huhtikuun 13. päivä.

Päärooleissa nähdään tutut näyttelijät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar.

Itä-Lontoon tapaus

Ensimmäisellä kaudella Cassie ja Sunny tutkivat Itä-Lontoossa rapistuneen talon perustuksista löytyneen luurangon salaisuutta. Kuka uhri on ja miksi hänet on haudattu juuri sinne?

Vanha muistikirja on avain, ja pikkuhiljaa sen antamat vihjeet vievät rikostutkijoita eteenpäin. Mikä muistikirjasta löytyneitä henkilöitä yhdistää? Miten he liittyvät tapaukseen vai liittyvätkö?

Jokitapaus

Toisella kaudella Cassie ja Sunny ovat miltei mahdottoman tehtävän edessä. Joen pohjasta ruopataan esiin vanha ruumislöytö, joka pitäisi tunnistaa ja ryhtyä selvittämään kuolinsyytä.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Peter Egan, Bernard Hill, Tom Courtenay, Trevor Eve, Ruth Sheen, Gemma Jones ja Mark Bonnar. Tom Courtenay palkittiin roolityöstään sarjassa vuonna 2016 parhaan miessivuosan Bafta-palkinnolla.

Unforgotten. Käsikirjoitus: Chris Lang. Ohjaus: Andy Wilson. Tuotanto: BBC, Britannia 2015 - 17. Draamasarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta on esitetty Ykkösellä 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.