Hyppää pääsisältöön

Minkä taakseen jättää – uuden brittijännärin kaksi tuotantokautta

Uusi brittiläinen jännityssarja kuvaa rikostutkijoiden työtä kahden jutun parissa. Päärooleissa nähdään Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar.
Brittiläisen jännityssarjan päärooleissa näyttelevät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Uusi brittiläinen jännityssarja kuvaa rikostutkijoiden työtä kahden jutun parissa. Päärooleissa nähdään Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Kuva: Mainstreet Pictures 2015 Yle TV1,Unforgotten

TV1 lauantaisin 9. - 23.12.2017 klo 22.15 - 23.45 (1. tuotantokausi)
TV1 lauantaisin 30.12.2017 - 13.1.2018 klo 22.15 - 23.45 (2. tuotantokausi)
Yle Areenassa 14 päivää

Uusi brittiläinen jännityssarja Minkä taakseen jättää (12) seuraa rikosylikomisario Cassie Stuartin ja komisario Sunny Khanin työskentelyä kahden vanhan rikosjutun parissa.

Ykkönen esittää sarjan kaksi, kuusiosaista tuotantokautta. Päärooleissa nähdään tutut näyttelijät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Sarjaan on tulossa kolmas kausi.

Itä-Lontoon tapaus

Ensimmäisellä tuotantokaudella Cassie ja Sunny tutkivat Itä-Lontoossa rapistuneen talon perustuksista löytyneen luurangon salaisuutta. Kuka uhri on ja miksi hänet on haudattu juuri sinne?

Vanha muistikirja on avain, ja pikkuhiljaa sen antamat vihjeet vievät rikostutkijoita eteenpäin. Mikä muistikirjasta löytyneitä henkilöitä yhdistää? Miten he liittyvät tapaukseen vai liittyvätkö?

Jokitapaus

Toisella kaudella Cassie ja Sunny ovat miltei mahdottoman tehtävän edessä. Joen pohjasta ruopataan esiin vanha ruumislöytö, joka pitäisi tunnistaa ja ryhtyä selvittämään kuolinsyytä.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Peter Egan, Bernard Hill, Tom Courtenay, Trevor Eve, Ruth Sheen, Gemma Jones ja Mark Bonnar. Tom Courtenay palkittiin roolityöstään sarjassa vuonna 2016 parhaan miessivuosan Bafta-palkinnolla.

Unforgotten. Käsikirjoitus: Chris Lang. Ohjaus: Andy Wilson. Tuotanto: BBC, Britannia 2015 - 17.

Kommentit