Hyppää pääsisältöön

Kotimaiset huippuleffat Kakkosella

Kakkosen kotimaiset huippuleffat loppuvuonna 2017.
Kakkosen kotimaiset huippuleffat loppuvuonna 2017. Kuva: Yle/Kati Tavilampi Yle TV2,elokuvat

Kakkosella nähdään loppuvuoden 2017 aikana kahdeksan kotimaista pitkää elokuvaa. Niistä viisi eli yli puolet - Henkesi edestä, Päin seinää, Toiset tytöt, Big Game ja Ollaan vapaita - ovat ensi-iltoja televisiossa.

Leffojen pääesityspaikka on keskiviikkoisin klo 21, jolloin elokuvat tulevat katsottavaksi myös Yle Areenaan. Joulupäivänä nähdään jo perinteeksi muodostunut Napapiirin sankarit, ja tapaninpäivänä on vuorossa Jalmari Helanderin kansainvälisessäkin levityksessä ollut, Samuel L. Jacksonin tutun rouheasti tähdittämä toimintaseikkailu Big Game.

Kuka olet? - Olen Yhdysvaltojen presidentti. - Todista se!

Ke 15.11. klo 21 Paha perhe (12)
(Suomi 2010) Tragikomedia ylisuojelevasta isästä, joka yrittää puuttua lastensa elämään - hyvin aikein ja surkuhupaisin seurauksin. O: Aleksi Salmenperä. N: Ville Virtanen, Lauri Tilkanen, Pihla Viitala. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan. (ensiesitys TV1:n Kotikatsomossa 20.10.2013)

Ke 22.11. klo 21 Henkesi edestä (12)
(Suomi 2015) Yksi hetki muuttaa peruuttamattomasti neljän ihmisen elämän. Kun totuus kohtalokkaasta auto-onnettomuudesta tulee ilmi, onko anteeksiantaminen liian myöhäistä? O: Petri Kotwica. N: Laura Birn, Eero Aho, Mari Rantasila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Ke 29.11. klo 21 Päin seinää (12)
(Suomi 2014) Essi on yksinhuoltaja, jonka pinna palaa herkästi. Elokuva sukupolvien yli ulottuvista ohareista ja yrityksistä hyvittää ne. O: Antti Heikki Pesonen. N: Armi Toivanen, Mimosa Willamo, Eero Ritala, Kai Lehtinen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Ke 6.12. klo 21 Jos rakastat (12)
(Suomi 2010) Nykypäivään sijoittuva musiikkielokuva kertoo ministerin tyttären ja maahanmuutajien pojan rakkaustarinan. O: Neil Hardwick. N: Elli Vallinoja, Chike Ohanwe, Taneli Mäkelä, Satu Silvo. K: Katja Kallio. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan. (ensiesitys Kakkosella 6.12.2013)

Ke 20.12. klo 21 Toiset tytöt (12)
(Suomi 2015) Jessica, Aino, Taru ja Jenny ovat lähdössä maailmalle. He kohtaavat isoja haasteita, ja usko tulevaisuuteen on koetuksella. Tarina siitä, kun elämä potkii ja päätätkin potkia takaisin - kovaa! O: Esa Illi. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Ma 25.12. klo 21.05 Napapiirin sankarit (12)
(Suomi 2010) Seikkailukomedia ja romanttinen matka halki öisen Lapin ja suomalaisen miehen sielunmaiseman. O: Dome Karukoski. N: Jussi Vatanen, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen, Pamela Tola. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan. (ensiesitys Kakkosella 1.1.2013)

Ti 26.12. klo 21.05 Big Game (12)
(Suomi 2015) Kun Air Force One putoaa erämaahan Pohjois-Suomessa, Amerikan presidentin kohtalo on 13-vuotiaan suomalaispojan käsissä. O: Jalmari Helander. N: Samuel L. Jackson, Onni Tommila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Ke 27.12. klo 21 Ollaan vapaita (12)
(Suomi 2015) Seljan iloisen vapaan, ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika. O: Oskari Sipola. N: Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Kommentit

Yle TV2