Hyppää pääsisältöön

24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

Jenni Vartainen mukana ylistämässä Sirkun ja Annan ystävyyttä SuomiLOVEssa.
Jenni Vartainen pääsi SuomiLOVEssa juhlistamaan Sirkun ja Annan ystävyyttä ohjelman 3. kaudella. Jenni Vartainen mukana ylistämässä Sirkun ja Annan ystävyyttä SuomiLOVEssa. suomilove

Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään.

SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella. Elämä on kulkenut eteenpäin ja siinä samalla Annan ja Sirkun ystävyys on vain vahvistunut.
”Tällä hetkellä asumme eri paikkakunnilla, mutta meidän ystävyydellemme kuuluu tosi hyvää! Näemme toisiamme melkeinpä viikoittain ja soittelemme harva se päivä”, Anna kertoo.
Hän opiskelee opettajaksi ja Sirkku viettää eläkepäiviä. Miten kahden näin erilaisen elämäntilanteen onnistuu sovittaa ystävyydeksi?
”Me tasapainotamme toisiamme näistä ääripäistä. Sirkku elää aikataulutonta elämää ja minulla on oma, iloinen opiskelijaelämäni. Sirkulle kerron opiskelijabileistä, sydänsuruista ja kaikesta, mitä nyt 24-vuotiaalla mielessä onkaan. Sirkku taas kertoo minulle vaikkapa ajatuksia vanhenemisesta”, Anna selittää.

SuomiLOVE antoi uuden suunnan

Mutta kuuluu Annalle muutakin mielenkiintoista. SuomiLOVE nimittäin muutti hänen elämänsä.
”Ohjelman kuvaukset olivat minulle ensikosketus tv-alaan. Ala alkoi kiinnostaa heti kovasti. Sen jälkeen lähdin ottamaan yhteyttä eri tuotantoyhtiöihin ja muun muassa SuomiLOVEn tekijöihin. Kun tarpeeksi innokkaasti kyselin, siinä kävi niin iloisesti, että pääsin SuomiLOVEn studiokuvauksiin työharjoitteluun”, Anna iloitsee.
Hän on päässyt sittemmin myös The Voice Of Finlandiin ja on vuodenvaihteessa menossa samaan ohjelmaan uudestaan töihin - kuten myös Napakymppiin.
”Nyt opiskelen opettajaksi, enkä missään nimessä aio lopettaa opintoja kesken. Samalla kuitenkin tutkin mahdollisuutta päästä televisiotöihin. Sirkkukin on sanonut, että kannattaa ehdottomasti käydä tämä koulu loppuun, elämää on senkin jälkeen.”
”Ajattelenkin, että opettajan työssä ja tv-tuotannoissa on paljon samaa: molemmissa tarvitaan esimerkiksi reagointikykyä ja luovuutta”, Anna miettii.
Vielä lähempänä tulevaisuudessa odottaa vielä eräs hieno asia, joka sekin liittyy SuomiLOVEen - ja ennen kaikkea Jenni Vartiaiseen. Laulaja nimittäin teki hienon eleen ja kutsui ystävykset ohjelman kuvauksissa konserttiinsa.
”Olemme menossa Jennin keikalle Turun Logomoon joulukuussa. Ja on meinaan Jennin piffaamat liput, olemme todella otettuja tästä!” Anna kiittelee.

Katso Annan, Sirkun ja Jenni Vartiaisen SuomiLOVE-yllätys!
Entä mitä kuuluu 1. kaudelta tutuille Katrille ja Ernolle - lue ilouutiset!
SuomiLOVEn 4. tuotantokausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta klo 21.15 TV1:ssä

Lisää ohjelmasta