Hyppää pääsisältöön

Cheekin kirjapaljastus: Profeetat laskutti 100 000 euroa per keikka

Cheek tekee mielenkiintoisen Profeetat-paljastuksen elämäkertansa uudessa painoksessa.

Elastinen ja Cheek eli Profeetat. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Cheekin viime vuoden lokakuussa ilmestyneen JHT Musta lammas -kirjan uusi painos julkaistiin eilen 16. marraskuuta. Se on pokkariversio Mikko Aaltosen kirjoittamasta paksusta kirjasta, johon on lisätty vielä yksi luku.

Cheek paljastaa uudessa painoksessa, että Profeetat laskutti 100 000 euroa per keikka viime kesänä. Se on räppärin mukaan suurin keikkaliksa, minkä kotimainen bändi tai artisti on koskaan saanut per keikka läpi kesän ajan.

- Jos me menisimme mestoille mukanamme pelkkä taustalakana ja Luoma DJ-kopissa, niin olisihan se halpamaista rahastusta, Cheek sanoo _JHT Musta lammas -_kirjan uudessa painoksessa.

Elastinen ja Cheek eli Profeetat Turussa. // Kuva: Katariina Salmi/YleX

Räppäri listaa, mihin kaikkeen suuri keikkapalkkio on mennyt. Profeetat-keikkojen kulut olivat nimittäin huimat 55 000 euroa per keikka. Summa sisältää tekniikan, valot, visuaalit, lediseinät, bändin, bussivuokrat, majoitukset, toimiston osuuden ja 30 ihmisen palkat. Loput summasta menivät Cheekille ja Elastiselle. Kumpikin sai siis illan duunista reilut 22 000 euroa.

Cheek kertoo kirjassa myös, että he tunsivat Elastisen kanssa paljon paineita tarjota rahoille vastinetta.

Lue reportaasi Profeettojen ensimmäiseltä keikalta.

Lue myös:

Cheekin JHT Musta lammas -kirjaan lisätty luku paljastaa: Olympiastadionin remontti pilasi Chekkosen lopettamissuunnitelmat

Biisiesittelyssä Enkelit: Cheekin uran viimeisimpiin kuuluva biisi on kumarrus kaikille räppärin faneille

Cheek lopettaa uransa: Ainoa asia, joka on saanut epäilemään päätöstä on se, petänkö mun fanit

Suomiräpin elävät legendat tekivät historiaa: ensimmäinen Profeetat-show oli täynnä hittejä, pyroja ja poikkeuksellista ystävyyttä