Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

Google Chromecast-lisälaite
Google Chromecast-lisälaite Google,Chromecast

Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa.

Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman.

Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata. Tällä hetkellä emme tiedä täsmällistä syytä ongelmiin, mutta ne näyttävät liittyvän Chromecastin uusimpaan ohjelmaversioon. Vastaavanlaisia ongelmia on ollut muutamissa muissakin videopalveluissa; ainakin osassa ne näyttävät liittyvän joidenkin taustajärjestelmien käyttämään http/2-toteutuksen, joka ei toimi Chromecast-sovelluksen uusimman version kanssa.

Pahoittelemme ongelmia ja yritämme korjata ne mahdollisimman pian.

Päivitys 4.1.2018: Google on korjannut ongelman Chromecast-ohjelmiston uudessa versiossa, joka käyttäjän täytyy siis päivittää. Samaan aikaan joissakin FullHD-tasoisten sisältöjen (esimerkiksi Silta-sarjan uuden kauden jaksot) Chromecast-toistossa on ilmennyt ongelmia: tämä ongelma odottaa Googlen korjausta.

  • Etkö ole koskaan katsonut Kotikatua? Nyt on hyvä sauma aloittaa!

    Kotikadun neljäs ja viides kausi Areenassa.

    Jos et ole koskaan katsonut Kotikatua, mutta haluaisit, kannattaa katsominen aloittaa nyt. Areenassa nyt katsottavissa olevat neljäs ja viides kausi ovat todella hyviä kohtia hypätä sarjaan mukaan. Neljännen kauden aluksi sarjaan tulee uusi henkilö, kun yhden päähenkilön, Eeva Mäkimaan, äiti Kaisa ilmestyy Kotikadulle. Kaisan kautta tulevat sarjan perheet ja muut hahmot hyvin tutuiksi.

  • Timo Aho: Miltä näyttää Ylen big data?

    Yle kehittyy verkkopalveluidensa käyttödataa keräämällä.

    Yle kerää tietoa palveluidensa käytöstä sisältöjen ja käyttökokemuksen kehittämistä varten. Data kerätään pilvipalveluun, jossa sitä hyödynnetään monin eri tavoin.