Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

Google Chromecast-lisälaite
Google Chromecast-lisälaite Google,Chromecast

Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa.

Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman.

Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata. Tällä hetkellä emme tiedä täsmällistä syytä ongelmiin, mutta ne näyttävät liittyvän Chromecastin uusimpaan ohjelmaversioon. Vastaavanlaisia ongelmia on ollut muutamissa muissakin videopalveluissa; ainakin osassa ne näyttävät liittyvän joidenkin taustajärjestelmien käyttämään http/2-toteutuksen, joka ei toimi Chromecast-sovelluksen uusimman version kanssa.

Pahoittelemme ongelmia ja yritämme korjata ne mahdollisimman pian.

Päivitys 4.1.2018: Google on korjannut ongelman Chromecast-ohjelmiston uudessa versiossa, joka käyttäjän täytyy siis päivittää. Samaan aikaan joissakin FullHD-tasoisten sisältöjen (esimerkiksi Silta-sarjan uuden kauden jaksot) Chromecast-toistossa on ilmennyt ongelmia: tämä ongelma odottaa Googlen korjausta.

Kommentit
 • Helei, suomalainen mytologia puri! Hiisivuoressa tavalliset ihmiset muuttuivat näkymättömiksi

  Hui Hai Hiiden kaikki jaksot ovat nyt Areenassa.

  Pienet, jännityksestä hikiset kädet puristivat Hiisivuoren keiju Bereniken kättä, kun lapsisankarit ratkoivat seikkailun arvoituksia. Berenike eli ohjelman käsikirjoittaja Anu Tuomi-Nikula tiesi, että sadun taika oli saavutettu, kun ohjelman muut tekijät muuttuivat lasten silmissä näkymättömiksi ja he näkivät vain Hiisivuoren maailman.

 • Pekka Töpöhännän kadonnut Radiolähetys ja särähtävät neekerikissat

  Pellonpään ja Väänäsen luenta jälleen kokonaisena Areenassa

  Matti Pellonpään ja Kari Väänäsen lastenkirjaluennat Radiomafialle ovat silkkaa kulttikamaa. Veikkoset elävöittivät Nalle Puhin ja Pekka Töpöhännän seikkailut omaan jäljittelemättömään tyyliinsä. Kuulijalle Töpöhännän Amerikan-seikkailun luennasta kuitenkin särähtää korvaan halventava neekerikissa-sana ja sen käyttö. Samaisesta luennasta myös katosi yksi jakso, joka kuullaan nyt ensimmäistä kertaa ensilähetyksensä jälkeen.

 • Kaipaus pukeutuu sanoiksi: Venny ja muut rakkaustarinat nyt Areenassa

  Lokakuu tuo Areenaan rakkautta ja luomisentuskaa.

  "Minä uskon, että toisilleen määrätyt ovat toistensa luona jo ennen kuin kohtaavat", lausui Juhani Aho (Ville Virtanen) rakastetulleen Venny Soldanille (Sara Paavolainen). Nyt Areenaan julkaistavissa ohjelmissa kerrotaan Juhani Ahon ja Venny Soldanin, Eino Leinon ja L. Onervan, Aino ja Oskar Kallaksen sekä muiden vahvojen, mutta eripuraisten pariskuntien tarinat.