Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

Google Chromecast-lisälaite
Google Chromecast-lisälaite Google,Chromecast

Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa.

Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman.

Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata. Tällä hetkellä emme tiedä täsmällistä syytä ongelmiin, mutta ne näyttävät liittyvän Chromecastin uusimpaan ohjelmaversioon. Vastaavanlaisia ongelmia on ollut muutamissa muissakin videopalveluissa; ainakin osassa ne näyttävät liittyvän joidenkin taustajärjestelmien käyttämään http/2-toteutuksen, joka ei toimi Chromecast-sovelluksen uusimman version kanssa.

Pahoittelemme ongelmia ja yritämme korjata ne mahdollisimman pian.

Päivitys 4.1.2018: Google on korjannut ongelman Chromecast-ohjelmiston uudessa versiossa, joka käyttäjän täytyy siis päivittää. Samaan aikaan joissakin FullHD-tasoisten sisältöjen (esimerkiksi Silta-sarjan uuden kauden jaksot) Chromecast-toistossa on ilmennyt ongelmia: tämä ongelma odottaa Googlen korjausta.

Kommentit