Hyppää pääsisältöön

Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

Google Chromecast-lisälaite
Google Chromecast-lisälaite Google,Chromecast

Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa.

Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman.

Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata. Tällä hetkellä emme tiedä täsmällistä syytä ongelmiin, mutta ne näyttävät liittyvän Chromecastin uusimpaan ohjelmaversioon. Vastaavanlaisia ongelmia on ollut muutamissa muissakin videopalveluissa; ainakin osassa ne näyttävät liittyvän joidenkin taustajärjestelmien käyttämään http/2-toteutuksen, joka ei toimi Chromecast-sovelluksen uusimman version kanssa.

Pahoittelemme ongelmia ja yritämme korjata ne mahdollisimman pian.

  • Areena-sovellus Applen parhaiden sovellusten listalle

    Areena Applen listalle

    Yle Areena -sovellus on valittu Applen vuoden parhaiden sovellusten listalle. Applen iOS-laitteissa toimiva Areena-sovellus on valittu Applen sovelluskaupan Best of 2017 -listalle. Listalla esitellyt sovellukset ovat Applen sovelluskaupan toimituksen valitsemia. Kaikkiaan listalla on yli 360 sovellusta eri kategorioista ja eri puolilta maailmaa.

  • Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

    Chromecast-toisto ei toimi luotettavasti

    Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa. Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman. Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata.