Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE – uusia tarinoita suomalaisesta rakkaudesta

TV1 lauantaisin 9.12.2017 - 17.2.2018 klo 21.15 - 22.15, uusinta sunnuntaisin klo 14.10 ja tiistaisin klo 19.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Kolmena peräkkäisenä vuotena Kultainen Venla -palkittu SuomiLOVE tuo valoa loppuvuoden pimeisiin iltoihin upouusin lauluin ja tarinoin.

Neljännen tuotantokauden kymmenen jaksoa alkavat lauantaina 9.12. Juontajina jatkavat edelliseltä kaudelta tutut Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

SuomiLOVEn juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi
SuomiLOVEn juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi SuomiLOVE

Huippuartistit mukana

Luvassa on jälleen koskettavia tarinoita sekä laaja kattaus suomalaisia huippuartisteja JVG:stä Lea Laveniin ja Sunrise Avenuesta Dingoon.

Kauden avausjaksossa esiintyvät muun muassa Jari Sillanpää, Värttinä, Kymppilinja, Mariska, Reino Nordin, Cheek ja Ultra Bra.

Ako Kiisken luotsaama LOVEband on mukana suurella sydämellä, solisteina Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Tällä kaudella LOVEbandin kanssa seikkailee myös muutamia yllätysystäviä.

Rakkautta, iloa ja surua

SuomiLOVEssa rakkaus ole pelkkää romantiikkaa. Tarinat kertovat ystävyydestä, perhesuhteista tai fanittamisesta. Niistä löytyy selviytymistä, onnea, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa.

Jokaisessa jaksossa ihmiset kertovat rakkaudesta, johon liittyy jokin laulu. Artistit esittävät kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea ja yllättävät lauluillaan.

Kauden 11. ja samalla päätösjakso on helmikuun 17. päivänä Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävä SuomiLOVE-konsertti.

Kommentit