Hyppää pääsisältöön

Tilaa Yle Oppimisen uutiskirje!

tennarit
tennarit Kuva: Sari Veikkolainen syylä

Nyt voit tilata Yle Oppimisen uutiskirjeen ja saat kerran kuussa vinkkejä tuoreista oppimisen jutuista: digitaitoja, mediataitoja ja nykypäivän kansalaistaitoja.

Maailma muuttuu sitä vauhtia, että kouluissa opitut taidot vaativat jatkuvaa päivitystä: Kuinka tunnistat valeuutisen? Mitkä ovat sananvapauden rajat verkossa? Kuinka valitset hyvän salasanan?

Kaikkea tätä ja paljon muuta löydät kerran kuussa lähetettävästä uutiskirjeestä, jonka voit tilata Yle Tunnuksen avulla.

link:https://tunnus.yle.fi/#viestiasetukset;Klikkaa tilaussivulle, luo Yle Tunnus (ellei sinulla jo sellaista ole) ja tilaa nyt! ;standard;]

  • Vikasietotila: Internet on pilannut ihan kaiken

    Mitä paremmaksi netti kehittyy, sitä kamalampi siitä tulee.

    Internet on ihmiskunnan paras vastine Sammolle. Mitä ikinä keksitkään toivoa, sen on joku nettiin tunkenut (vertaa myös sääntöön 34). Miksi sitten vähän väliä tuntuu siltä, että netti on valtava kaatopaikka, joka tekisi mieli polttaa napalmilla ja upottaa suohon? Siksi että internet on ennen kaikkea mittakaavaihme.

  • Yle Oppimisen joulukalenteri 2017: Minä osaan!

    Me kysyimme taidoista, asiantuntijat vastasivat.

    Kysyimme taidoista ja oppimisesta alan asiantuntijoilta. Mikä on tärkein taitosi? Minkä mielikuvitushahmon taidon haluaisit? Mitä opettaisit kaverille? Näin he vastasivat.