Hyppää pääsisältöön

Onko kumppanisi kommentoinut kehoasi? Vastaa Vaakakapinan parisuhdekyselyyn!

Kuvassa kaksi kättä kosettavat toisiaan. Toiseen käteen on tatuoitu häkki, toiseen käteen lintu.
Kuvassa kaksi kättä kosettavat toisiaan. Toiseen käteen on tatuoitu häkki, toiseen käteen lintu. Kuva: Pixabay.com/TheDigitalWay Vaakakapina,parisuhteet

Vaakakapina haluaa selvittää, kuinka paljon parisuhteissa harrastetaan kehojen kommentointia. Saatko puolisoltasi kehuja? Koetko, että kumppanisi piikittelee sinua huomaamattaan? Tuntuuko siltä, että puolisollasi on vain negatiivista sanottavaa kropastasi? Vastaa anonyymisti Vaakakapinan parisuhdekyselyyn.

Kehon kommentointi parisuhteessa

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina