Hyppää pääsisältöön

Elastinen yllätti urhean Eetun (8v.) unohtumattomalla tavalla - näin Eetu pärjää nyt

Elastinen yllätti Eetu-pojan SuomiLOVEn 3. kaudella.
Elastinen yllätti Eetu-pojan SuomiLOVEn 3. kaudella. SuomiLOVE

SuomiLOVE-yllätyksen järjestänyt Sami-eno kertoo, mitä sydämet sulattaneelle siskonpojalle kuuluu nyt

Eetun ilme oli todella näkemisen arvoinen, kun hänelle paljastui Sami-enon SuomiLOVE-yllätys. Sami järjesteli asiat niin, että tuolloin 8-vuotias Eetu luuli olevansa lastenteatterissa, missä kaksi pähkähullua professoria taikoi unelmia todeksi - kunnes yhtäkkiä valot sammuivat.
Kun valot pamahtivat päälle, seisoi Eetun edessä hänen suuri idolinsa Elastinen.
Elastisen merkitys on Eetulle valtava. Poika on nimittäin joutunut käymään elämänsä alusta saakka kovia taisteluita. Hänellä todettiin heti syntymän jälkeen aivoverenvuoto. Poika kiidätettiin synnytyssairaalasta tehohoitoon ja on sen jälkeen käynyt elämänsä aikana monissa isoissa leikkauksissa. Ne ovat raskaita ja pelottavia paikkoja pienelle ihmiselle. Mutta yksi biisi on aina antanut voimaa Eetulle: Elastisen Eteen ja ylös. Ennen erästä sairaalakäyntiä Eetu hiljeni ja pyysi biisiä soimaan.
”Eetu sanoi biisin loputtua: Tää on miun sairaalabiisi, nyt mä oon valmis, nyt mennään”, Sami-eno kertoi SuomiLOVEn 3. kaudella.

Mitä on Eetulla mielessä?

Tuosta yllätyksestä on nyt kulunut yli vuosi. Mitä Eetulle mahtaa kuulua? Sami-eno vastaa puhelimeen iloisella mielellä:
”Meille kuuluu hyvää! Joulua odotellaan ja sitä, että päästään yhdessä joulua viettämään. Siinä on varmasti päällimmäiset ajatukset meillä molemmilla”, Sami naurahtaa.
Hän kertoo, että kolmasluokkalainen kasvaa kovaa vauhtia ja yksi ”pieni suuri” askel tuli otettua äskettäin, sillä Eetun liikkuminen on parantunut:
”Viikko sitten pääsin seuraamaan, miten Eetu on oppinut liikkumaan sisätiloissa omatoimisesti ottamalla tukea. Sillä tavalla hän pystyy kulkemaan esimerkiksi tuolilta toiselle. Toivotaan, että mies jaksaa taistella ja paikat antavat myöden”, Sami sanoo.
Elastisen fanitus on myös pysynyt Eetulla hyvin hanskassa.
”Elastista seuraillaan ja uudet biisit pitää kuunnella heti, kun ne ilmestyvät”, Sami selvittää.
Se taitaa siis mennä niin, että jos Eetulle iskee hankalampi päivä, niin enoon ja Elastiseen voi aina luottaa?
”Ehdottomasti! Eetu sai juuri oman puhelimen, ja nyt minun pitää vähän tsempata, että muistaisin soitella miehelle useammin. Mutta se on selvä, että aina kun tulee tilanne, että Eetu tarvitsee potkun persauksille, niin täältä kyllä pesee!” Sami vakuuttaa.

Katso Eetun ja Elastisen iloa pursuava kohtaaminen!

SuomiLOVEn neljäs kausi alkaa lauantaina 9. joulukuuta klo 21.15 TV1:ssä!

Lisää ohjelmasta

Kommentit