Hyppää pääsisältöön

Tihvinän ihmeet palkittiin jälleen Venäjällä

ortodoksisen kirkon torneja
ortodoksisen kirkon torneja Tihvinä

Suomalainen tv-dokumentti sai Moskovan Radonesh-kilpailussa tuomariston erikoispalkinnon.

Tihvinän ihmeet -dokumentti sai tuomariston erikoispalkinnon Moskovan ortodoksisen elokuva- ja tv-alan festivaalilla. Festivaali järjestettiin nyt 22:n kerran. Kilpailussa nähtiin 260 teosta eri kategorioissa. Suomi oli mukana ensimmäistä kertaa.

Lisa Hovinheimon ohjaama Tihvinän ihmeet on palkittu syksyn aikana kolmesti: lokakuussa Kiovassa Ukrainan Pokrov -festivaaleilla, Tsarskoje Selo -palkinnolla marraskuun alussa ja nyt Moskovan Radonesh -kilpailun erikoispalkinnolla.

Suomessa Tihvinän ihmeet esitettiin Yle TV1:ssä pääsiäisohjelmistossa 2017. Dokumentin on tuottanut Production House Finland.