Hyppää pääsisältöön

Jenny+: Äiti vei 12-vuotiaan Saara Sarvaksen Painonvartijoihin: "Lapsuus särkyi"

Jotta kaikki vanhemmat saisivat vihdoin parempia neuvoja kuin Saaran äiti aikoinaan, on Vaakakapina julistanut #kasvurauhan.

Pitääkö lapsen huolehtia painostaan? Tekeekö yli- tai alipainon pohtiminen hyvää lapsen itsetunnolle vai pitäisikö hänen antaa elää vapaana painomurheista? Kasvurauhan julistuksessa luetellaan seitsemän tapaa taata kasvurauha kaikille lapsille ja nuorille.

Lue lisää:

Vaakakapina julistaa kasvurauhan: Lapsen paino on aikuisten asia

Vaakakapina on julistanut maahan #kasvurauhan. Sen tarkoituksena on nostaa keskusteluun lapsen tarpeet ja haastaa erityisesti terveydenhoitoalan ammattilaiset miettimään, miten lasten painonhallintatyötä voisi tehdä paremmin.

Katso koko Jenny+ Läskibisnes -jakso

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina