Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen sovelluksessa uusi joulupaketti joka päivä!

Pikku Kakkosen sovelluksen eläimet
Pikku Kakkosen sovelluksen eläimet Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,mobiilisovellukset

Tänään on joulukuun paras päivä!

Pikku Kakkosen sovelluksessa saa avata joka päivä uuden paketin aina aattoon asti. Jokaisesta paketista löytyy yllätyksenä hauska minipeli. Joulun pelit ovat pelattavissa loppiaiseen saakka.

Lataamalla tai päivittämällä laitteesi sovelluskaupasta uusimman version Pikku Kakkosen sovelluksesta löydät joulun uudet pelit.

Pikku Kakkonen App Storessa
Pikku Kakkonen Google Playssa


Sovelluksessa seikkailevia metsäneläimiä

Pikku Kakkosen sovelluksen harakka
Pikku Kakkosen sovelluksen harakka Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,mobiilisovellukset

Harakka on suurpiirteinen, rento tyyppi, joka rakastaa kaikkea kaunista. Hänellä on vapaa siivoustyyli, ja hän sotkee myös mielellään ja hukkaa koko ajan kaiken. Kukaan ei oikeastaan tiedä, onko harakka siivonnut vai sotkenut, hänellä on niin oma järjestys! Toisinaan harakka fiilistelee maailmaa niin keskittyneesti, että unohtaa siivota. Oravan puurojuhlassa harakka jää ihastelemaan lusikkaansa ja puuro jää syömättä. Harakka myös haaveilee siipi poskella lämpimistä maista, jonne muut linnut matkaavat syksyisin. Hän naureskelee itsekseen melko kovaäänisesti.
PIkku Kakkosen sovelluksen orava
PIkku Kakkosen sovelluksen orava Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,mobiilisovellukset

Orava valmistautuu puurojuhlaan: koristelee koloaan ja koristautuu. Hän on vähän sellainen tee-se-itse-tyyppi, jolla on joka päivä eri projekti. Orava tykkää järjestää juhlia ja keksiä niksejä. Hän on hyvin kiireinen, koska on niin avulias ja haluaa olla kaikessa mukana. Orava pitää huolta, että puurojuhlassa jokainen saa mantelin, ja että käpylehmillä riittää havunneulasia märehdittäväksi.
Pikku Kakkosen sovelluksen karhu
Pikku Kakkosen sovelluksen karhu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,mobiilisovellukset

Karhu on unelias tyyppi; hän nukkuu koko joulun. Se ei kuitenkaan karhua haittaa, sillä hän näkee mitä ihmeellisimpiä unia, suuresta hunajakätköstä muurahaisten karnevaaleihin.

Iloista joulua Pikku Kakkosen parissa!