Hyppää pääsisältöön

Vuosisadan etkot – juhlatunnelmaan hyvässä seurassa

Itsenäisyyspäivän juhliminen aloitetaan TV1:llä Vuosisadan etkoilla!
Sanna Savikko ja Heikki Ali-Hokka. Itsenäisyyspäivän juhliminen aloitetaan TV1:llä Vuosisadan etkoilla! Kuva: Yle Kuvapalvelu Yle TV1,Linnan juhlat,Heikki Ali-Hokka

TV1 tiistaina 5.12.2017 klo 21.00 - 22.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Itsenäisyyspäivän juhliminen aloitetaan TV1:llä Vuosisadan etkoilla!

Presidentinlinnan edessä olevassa studiossa 100-vuotisjuhlan tunnelma saa lentävän lähdön, kun luvassa on musiikkia, urheilua, juhlapukuja, valotaidetta ja tietenkin keskustelua juhlivasta Suomesta.

Vieraina lähetyksessä ovat muun muassa jääkiekkoilija Teemu Selänne, ohjaaja Jörn Donner, näyttelijä Niina Lahtinen ja käsikirjoittaja-ohjaaja Anna Dahlman. Musiikkivieraana nähdään Juha Tapio.

Karaokefanien Suomi 100 -tempaisu

Suomen karaokebaareissa tempaistaan itsenäisyyden kunniaksi, kun suomalaiset karaokefanit laulavat kautta maan samanaikaisesti Olen suomalainen, Sininen ja valkoinen ja Maamme-laulun. Studiovieraaksi saadaan itse Jukka Kuoppamäki.

Urheilua lähetykseen tarjotaan Helsingin Kaisaniemestä, jossa pelataan SM-liigan Suomi 100 -juhlaottelua HIFK-Kärpät tapahtumaa varten rakennetulla ulkoilmastadionilla.

Juhlavalmisteluja ja kohti Linnan juhlia

Ohjelmassa päästään seuraamaan myös viime hetken juhlavalmisteluja, kun vaatesuunnittelija ja linnaan lähtevä vieras sovittavat juhlapukua muutama päivä ennen juhlahetkeä.

Suoraa lähetystä juontavat Sanna Savikko, Heikki Ali-Hokka ja Riikka Porttila. Kolmikko jatkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 13 Kohti linnan juhlia -lähetyksessä.

Linnan juhlat alkavat klo 18.55 ja ne huipentuvat ilotulitukseen. Linnan jatkoille päästään suorassa lähetyksessä klo 22.30. Juhlapäivän parhaita paloja kerrataan Paluu Linnan juhliin -lähetyksessä torstaina 7.12. klo 19. Lähetystä juontavat Kristiina Kekäläinen ja Mikko "Peltsi" Peltola,

Kommentit