Hyppää pääsisältöön

Paluu linnan juhliin – puhutuimmat hetket yhdessä paketissa

Ohjelma kertaa napakasti itsenäisyyspäivän parhaat palat.
Kristiina Kekäläinen, Mikko "Peltsi" Peltola ja Sami Sykkö palaavat itsenäisyyspäivän tunnelmiin. Ohjelma kertaa napakasti itsenäisyyspäivän parhaat palat. Yle TV1,paluu linnan juhliin

TV1 torstaina 7.12.2017 klo 19.00 – 20.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Paluu Linnan juhliin -ohjelmassa tehdään katsaus itsenäisyyspäivän Linnan juhliin ja sen jatkoille.

Yhdessä studiovieraiden kanssa keskustellaan myös laajemmin suomalaisuudesta ruoan, musiikin, muodin ja tulevaisuuden näkökulmasta.

Studiovieraina ovat muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskanen, kulutustutkimuksen professori Mika Pantzar ja keittiömestari Maija Silvennoinen.

Lähetystä juontavat Kristiina Kekäläinen ja Mikko "Peltsi" Peltola. Linnan juhlien säväyttävimpiä asuja analysoi Sami Sykkö. Musiikista vastaa Ylioppilaskunnan Laulajat.

Tuotanto: Yle, 2017.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.